IPHONE XS Emite Radiatii MAI MARI ca GALAXY NOTE 9

iPhone XS emite radiatii mai mari decat Samsung GALAXY Note 9, sau GALAXY S9, ori chiar Huawei P20 Pro, Apple nefiind interesata sa isi protejeze clientii.

10

iphone xs radiatii note 9

iPhone XS emite un nivel de radiatii care este cu mult mai mare decat cel inregistrat de catre Samsung GALAXY Note 9, conform datelor oficiale, iar asta pune in pericol mai mare utilizatorii care folosesc in mod constant telefoanele Apple. Conform informatiilor oficiale pentru iPhone XS, telefonul emite un nivel de radiatii, SAR, de 1.19 W/kg la nivelul capului, si 1.18 W/kg la nivelul corpului, iar asta in conditiile in care in SUA limita maxima permisa este de 1.6, diferenta fiind destul de mica.

iPhone XS este la foarte mare distanta de Samsung GALAXY NOTE 9, care emite 0.27 W/kg la nivelul capului, si 0.76 W/kg la nivelul corpului, deci de 4 ori mai putine radiatii la nivelul capului. Diferenta foarte mare intre nivelul de radiatii emise de catre iPhone XS si Samsung GALAXY NOTE 9 este data de modul in care sunt implementate antenele GSM, WiFi, Bluetooth in ambele telefoane, dar si de modem-urile utilizate pentru a oferi conectivitatea.

IPHONE XS Emite Radiatii MAI MARI ca GALAXY NOTE 9

iPhone XS depaseste cu foarte mult inclusiv Samsung GALAXY S9 care are o valoare SAR de 0.39 W/kg la nivelul capului, si de 0.96 W/kg la nivelul corpului, coreenii reusing sa protejeze mult mai bine clientii telefoanelor lor. Huawei P20 Pro are o valoare SAR mai mare decat iPhone XS la nivelul corpului, atingand 1.22 W/kg, insa la nivelul capului aceasta este de 0.73 W/kg, deci sub cea pe care trebuie sa o suporte clientii companiei Apple.

iPhone XS ar fi putut emite mai putine radiatii daca Apple si-ar fi gandit diferit design-ul pentru antenele telefonului, si ar fi folosit modem-uri de calitate mai buna, dar a ales Intel si profitul inaintea sigurantei clientilor. Daca sunteti mirati de acest lucru, atunci probabil nu ati urmarit cu atentie modul in care functioneaza Apple, americanii cautand cu orice pret sa faca profit, ignorand in unele situatii probleme serioase, cum ar fi nivelul de radiatii emis de catre telefoane.