IPHONE XS Emite Radiatii MAI MARI ca GALAXY NOTE 9

iPhone XS emite radiatii mai mari decat Samsung GALAXY Note 9, sau GALAXY S9, ori chiar Huawei P20 Pro, Apple nefiind interesata sa isi protejeze clientii.

iphone xs radiatii note 9

iPhone XS emite un nivel de radiatii care este cu mult mai mare decat cel inregistrat de catre Samsung GALAXY Note 9, conform datelor oficiale, iar asta pune in pericol mai mare utilizatorii care folosesc in mod constant telefoanele Apple. Conform informatiilor oficiale pentru iPhone XS, telefonul emite un nivel de radiatii, SAR, de 1.19 W/kg la nivelul capului, si 1.18 W/kg la nivelul corpului, iar asta in conditiile in care in SUA limita maxima permisa este de 1.6, diferenta fiind destul de mica.

iPhone XS este la foarte mare distanta de Samsung GALAXY NOTE 9, care emite 0.27 W/kg la nivelul capului, si 0.76 W/kg la nivelul corpului, deci de 4 ori mai putine radiatii la nivelul capului. Diferenta foarte mare intre nivelul de radiatii emise de catre iPhone XS si Samsung GALAXY NOTE 9 este data de modul in care sunt implementate antenele GSM, WiFi, Bluetooth in ambele telefoane, dar si de modem-urile utilizate pentru a oferi conectivitatea.

IPHONE XS Emite Radiatii MAI MARI ca GALAXY NOTE 9

iPhone XS depaseste cu foarte mult inclusiv Samsung GALAXY S9 care are o valoare SAR de 0.39 W/kg la nivelul capului, si de 0.96 W/kg la nivelul corpului, coreenii reusing sa protejeze mult mai bine clientii telefoanelor lor. Huawei P20 Pro are o valoare SAR mai mare decat iPhone XS la nivelul corpului, atingand 1.22 W/kg, insa la nivelul capului aceasta este de 0.73 W/kg, deci sub cea pe care trebuie sa o suporte clientii companiei Apple.

iPhone XS ar fi putut emite mai putine radiatii daca Apple si-ar fi gandit diferit design-ul pentru antenele telefonului, si ar fi folosit modem-uri de calitate mai buna, dar a ales Intel si profitul inaintea sigurantei clientilor. Daca sunteti mirati de acest lucru, atunci probabil nu ati urmarit cu atentie modul in care functioneaza Apple, americanii cautand cu orice pret sa faca profit, ignorand in unele situatii probleme serioase, cum ar fi nivelul de radiatii emis de catre telefoane.

10 COMENTARII

  1. Pe mine nu ma afecteaza radiatiile .
    1 . Eu sunt stangaci , m-am scos ,, cica dreptacii au probleme cu capul de la radiatii ,, Srb Srb e dreptaci ?? ???
    2 . Eu il tin mai mult pe masa decat sa vorbesc la el :))

  2. Toate iPhone-urile emit la radiații ca poți prăji mici pe ele. Daca nu credeți, dați un ochi pe gsmarena și verificați indicele SAR.

  3. Pe mine nu ma afecteaza radiatiile .
    1 . Eu sunt stangaci , m-am scos ,, cica dreptacii au probleme cu capul de la radiatii ,, Srb Srb e dreptaci ?? ???
    2 . Eu il tin mai mult pe masa decat sa vorbesc la el :))

  4. Intotdeauna produsele Apple au fost la limita maxima de radiatii iar Samsung la limita minima(cel putin la nivel teoretic).Din majoritatea studiilor(mai ales cele recente) nu reiese ca ar dauna telefonul mobil in special in utilizare normala si decenta ca daca vorbesti ore in sir zilnic cu el lipit de ureche ma gandesc ca nimeni nu iti poate garanta 100% ca vei fi safe si ca nu vei avea cel putin niste migrene.In alta oridine de idei mi-ar placea sa stiu de ce Apple nu poate cobora limita SAR si totodata sa vad imbunatatire a semnalului gsm.Am avut aprox toate modelel de iphone (momentan am ip7) cu exceptia lui X/XS si semnalul gsm si interferentele de fel de fel mereu m-au deranjat.La telefoane pe Android in special Samsung nu am observat problema asta ba din contra semnalul mult mai bun decat pe Iphone si fara probleme la celalalt capat al liniei gen bruiaje interferente neclaritati etc.E posibil sa fie vorba si de retea uneori (client Orange) dar de obicei nu acoperirea ar fi problema ci efectiv constructia partii de gsm din Iphone.Din ce imi amintesc parca 5s a stat cam cel mai bine din ce am vazut eu pana acum,atat la semnal cat si la diverse chestii ce tin de telefonie,chiar daca si acolo aveam in bara tot cam 2 liniute(mai ales in casa).Multi au dat vina pe cipurile Intel si e posibil pe partea de gsm sa fie hiba principala,dar SAR-ul mare a fost si pe vechile cipuri Qualcomm.Puse una peste alta Apple inca mai are de lucrat serios la anumite aspecte de inginerie mai ales ca produsele lor sunt premium si vorba aia costa.Niciun produs nu e perfect,cu totii ne dorim lucrul perfect si asta nu prea se poate obtine dar realistic vorbind cand sunt probleme pe un segment generatii intregi atunci eu zic ca acolo nu mai e vorba de pretentii ci de ceva de bun simt si necesar !

  5. La articole de genul ăsta, toți fanaticii Apple se ascund ca șoriceii. Nu vezi urmă de Srb Srb, Claudiu, Macaroni, Silva Bernescu, haidi-of, sudețiromania, etc

    La cum comentează flăcăii ăștia, e clar că folosesc iPhone cu SAR 1,19

  6. Pai și normal că îs lacomi…adică numa diferența între prețul de fabricație și prețul de vânzare se vede nesimțirea ? nu include noutăți ce sa justifice prețul ăla exagerat. La fel și cu safirul de pe lentilele camerei foto..minciuna..e tot aceiași sticla că pe ecran

  7. Nimic nou – s-a intamplat la absolut toate telefoanele Apple . Interesant ar fi de stiut , de ce se intampla asta la fiecare model de iPhone – nu e doar o treaba de antene .