iPhone XS, XR: LIPSA Inovatiilor a SCAZUT Interesul Clientilor

iPhone XS si iPhone XR sunt afectate de lipsa inovatiilor, interesul clientilor vis-a-vis de aceste modele fiind cel mai mic din ultimii 6 ani, iata cum arata situatia.

iphone xs xr inovatii

iPhone XS si iPhone XR au generat mai putin interes si entuziasm din partea fanilor Apple decat oricare dintre modelele de telefoane lansate de catre cei din Cupertino de la iPhone 5 incoace, ultimul model cu interes urias. In imaginea de mai jos puteti vedea cat de mare a fost interesul oamenilor pentru a cauta informatii despre telefoanele lansate de catre Apple de la un an la altul, iPhone XS si iPhone XR inregistrand cel mai mic volum de cautari dintre toate modelele.

iPhone XS si iPhone XR sunt telefoanele Apple cu cel mai mic invel de interes din ultimii 6 ani, iar asta pentru ca din ele lipsesc inovatii adevarate, iar acest lucru este cunoscut de catre toata lumea. Anul trecut, iPhone X a generat interes de aproape 5 ori mai mare decat iPhone XS si iPhone XR anul acesta, apropiindu-se de cel inregistrat de catre iPhone 5 in 2012, dar fiind totusi cu mult in urma celui inregistrat de seria iPhone 6 in cursul anului 2014.

iPhone XS, XR: LIPSA Inovatiilor Afecteaza Entuziasmul Clientilor

iphone xs xr inovatii 1

iPhone XS si iPhone XR au inregistrat intees mai mic decat iPhone 5S, sau chiar seria iPhone 6S, care a adus pentru clienti doar actualizari minore, cam ceea ce s-a intamplat si in acest an pentru telefoane. Scaderea interesului vis-a-vis de lansarea iPhone XS si iPhone XR s-a vazut inclusiv dupa deschiderea precomenzilor, si in ziua lansarii pentru prima serie, in cazul celui de-al doilea lumea ramanand complet uimita ca stocul initial pentru lansare nu s-a epuizat nici la 3 zile de la deschiderea precomenzilor.

iPhone XS si iPhone XR ar putea fi, din punct de vedere al vanzarilor, un esec pentru Apple, lipsa inovatiilor fiind doar o parte a problemei, deoarece preturile foarte mari pentru primele dintre modele ar fi cealalta parte. Totusi, desi iPhone XS si iPhone XR ar putea inregistra vanzari mai mici decat seriile iPhone 8 si iPhone X, Apple ar putea incasa mai multi bani, si ar putea face profit mai mare multumita preturilor mai mari cerute pentru telefoane.

8 COMENTARII

  1. Așa este la prețul de 1449£ Ip MAX chiar nimica nou fata de X doar un ecran mai mare ….iar accesoriile din cutie lasă de dorit nimica nou …..:(

  2. Prima problema care generează vânzările și interesul mai mic, este dat de prețul mărit . Dacă XR ar fi costat 700€ , XS 800€ și XS MAX 900€ , va garantez ca vânzările erau la fel de mari ca in vremea iPhone 5/6

  3. Sper să dea faliment în curând. Sunt atâta de lacomi! XS Max a fost ultimul telefon cumpărat de la ei. Nu este posibil ca la prețul acestui telefon sa-mi puna în cutie căști și încărcător de pe vremea iPhone 5!! Sunt o rușine pentru că nu oferă gratuit în încărcător fast charger și un set de căști Bluetooth, având în vedere cat costa prețul de producție ale acestor accesorii! Au făcut ca acest brand să fie strict comercial. Rușine!! Sper că doar Srb să le rămână client ?

  4. Multi au inteles ca Apple exagereaza cu preturile , daca tot vor sa cumparam an de an de la ei sa inceteze cu preturile nesimtite , ce-au facut incepand cu seria X e crima , o sa ii coste pe termen lung .