WHATSAPP: Noul DARK MODE este CONFIRMAT OFICIAL

WhatsApp are confirmat oficial noul dark mode pe care compania americana il pregateste in momentul de fata pentru lansare, iata si primele imagini cu noua interfata.

WhatsApp dark mode

WhatsApp are confirmat in mod oficial noul dark mode pe care compania americana il pregateste pentru utilizatorii din lumea intreaga, el find inclus in cea mai recenta actualizare lansata pentru telefoanele iPhone. WhatsApp a avut acum cateva saptamani anuntata aceasta schimbare pentru interfata pe care compania detinuta de catre Facebook o pregateste pentru toata lumea, insa iata ca acum avem si confirmarea oficiala pentru aceasta schimbare foarte asteptata.

WhatsApp va avea un dark mode aplicat pentru intreaga interfata in momentul in care aceasta schimbare va fi oferita in mod oficial, iar asta pentru ca americanii au inteles cat de importanta e oferirea unei asemenea schimbari. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum va arata noul dark mode in aplicatia WhatsApp dupa ce va fi lansat oficial, culorile urmand a fi usor diferite in functie de sectiunea din interfata care este accesata, dar nimic nu va fi radical diferit.

WHATSAPP: Noul DARK MODE este CONFIRMAT OFICIAL

whatsapp dark mode 1

WhatsApp are afiseaza o tastatura nativa cu dark mode in interfata aplicatiei, cei de la Apple oferind-o deja pentru toata lumea in anumite aplicatii proprii, americanii avand, desigur, unele aplicatii native cu dark mode implementat. Privind imaginea de mai sus, pot spune ca imi place mult mai mult cum arata WhatsApp cu un dark mode pentru interfata, decat cum arata in versiunea actuala, si sunt sigur ca multa lume este de exact aceeasi parere.

WhatsApp va fi mai usor de folosit atunci cand lumina din jurul nostru este proasta, interfata va obosi mai putin ochii, iar daca o folositi foarte mult, atunci si autonomia bateriei ar trebui sa fie putin mai buna. WhatsApp are acest dark mode pregatit in momentul de fata pentru lansare, dar este deocamdata destul de departe de a fi finalizat, asa ca va trebui sa mai avem in continuare foarte multa rabdare pana in momentul in care schimbare va deveni disponibila.

3 COMENTARII