WhatsApp: NOILE Functii Lansate Azi in Aplicatie

WhatsApp are parte de o noua actualizare lansata noaptea trecuta, o serie de functii noi fiind disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga incepand de azi.

whatsapp functii noi

WhatsApp a lansat in cursul noptii trecute o noua actualizare pentru aplicatia disponibila pentru telefoanele din intreaga lume, compania americana implementand o serie de noutati foarte interesante. Mai exact, noua versiune a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga posibilitatea de a reda mai multe mesaje vocale consecutiv fara a mai fi nevoie ca fiecare dintre ele sa fie accesat separat pentru redare de catre oameni.

WhatsApp a implementat de ceva vreme functia care permite trimiterea de mesaje vocale catre utilizatori, iar multa lume s-a plans din cauza faptului ca e obligata sa ia fiecare measj in parte pentru a-l asculta. Acum problema a fost rezolvata de catre cei de la WhatsApp, iar separat de ea, aplicatia permite inclusiv raspunderea mai rapida la mesaje multumita interfetei modificate pentru notificarile care sunt afisate in centrul de notificari, sau in LockScreen.

WhatsApp: NOILE Functii Lansate Azi in Aplicatie

WhatsApp spune ca apasarea lunga pe un mesaj va permite raspunderea mai rapida la acesta, separat inclusiv retrimiterea, stergerea, sau copierea mesajelor putand fi facuta mult mai rapid decat in mod normal. Interfata aplicatiei WhatsApp pentru iPhone poate beneficia oricand de imbunatatiri facute de catre compania americana, asa ca orice fel de schimbari de acest gen sunt binevenite, si desigur ca foarte multi utilizatori apreciaza orice fel de imbunatatire a experientei de utilizare.

  • Consecutive Voice Messages will now play in sequence, so you don’t have to press play on each message.
  • When you long press a message, a new design makes it faster to reply, forward, delete, copy or star the message.
  • Support for iPhone XS Max.

WhatsApp are deasemenea implementat suport pentru telefoanele iPhone XS Max, interfata fiind acum afisata intr-un format compatibil cu rezolutia mai mare pe care o au aceste noi telefoane ale Apple. WhatsApp implementeaza in mod constant noutati importante pentru aplicatiile pe care le ofera pentru diverse platforme, iar ceea ce vedem astazi este o noua dovada a faptului ca si cerintele utilizatorilor sunt avute in vedere atunci cand se implementeaza functii noi in aplicatie.

5 COMENTARII

  1. Măcar după o luna au făcut update la MAX …….. la IDEVICE.RO nici după un AN na făcut update la app pt X…acuma au ieșit noile modele XS,MAX și nimica …:(