ANDROID: ATENTIE, PROBLEMA GRAVA ce te Lasa FARA BANI

Android are o problema foarte grava descoperita si raportata de catre utilizatori din diverse locatii de pe glob, iata cat de serioasa e si de ce te poate lasa fara bani.

android problema google news

Android are o problema foarte serioasa divulgata astazi, ea afectand un numar foarte mare de utilizatori cu acest sistem de operare, iar in anumite cazuri acestia ar putea avea si pierderi financiare din cauza ei. Android este afectat de o problema a aplicatiei Google News, care permite aflarea de stiri din lumea intreaga de catre utilizatorii obisnuiti, aceasta generand consum foarte mare de internet in fundal, iar asta poate duce la generarea de cost suplimentar in facturile de telefonie mobila.

Android este singurul sistem de operare afectat de aceasta problema a aplicatiei Google News, cei care folosesc aplicatia pe iPhone nefiind afectati de o asemenea problema in timpul folosirii obisnuite a aplicatiei. Conform utilizatorilor afectati de aceasta problema a aplicatiei Google News pentru sistemul de operare Android, ea genereaza consum chiar si de 19 GB de date peste noapte, o cifra uriasa, care pe multi nu doar ca ii va lasa fara tot traficul lunar, ci si cu cost suplimentar.

ANDROID: ATENTIE, PROBLEMA GRAVA ce te Lasa FARA BANI

Android ar putea fi de fina, sau aplicatia Google News, iar unele persoane s-au trezit cu cost suplimentar de 240 de dolari peste noapte din cauza traficului de internet generat fara ca ei sa stie. Conform unora, aplicatia Google News consuma si pana la 1 GB de trafic de internet la fiecare 20 de minute, sistemul de raportare al Android listand aceste cifre, insa din pacate nu exista si o posibila cauza pentru problema, singurul lucru comun fiind ca traficul e generat cand aplicatia nu e folosita activ.

Android are aceasta problema raportata pentru Google News inca din cursul lunii iunie, timp in care aplicatia a fost actualizata de cateva ori, insa cei de la Google n-au gasit deocamdata o solutie pentru problema. Singura metoda de a impiedica generarea de trafic de internet foarte mare pentru aplicatia Google News este blocarea actualizarilor in fundal din Android, iar asta v-ar putea scuti de cateva zeci, sau sute de euro, in cost suplimentar generat fara sa aveti nevoie.