GOOGLE are PROBLEME MARI cu Seria PIXEL 3

Google are probleme mari cu noua serie Pixel 3, compania americana primind multe raportari din partea utilizatorilor privind defectele telfeoanelor sale.

google probleme pixel 3

Google a lansat recent seria de telefoane Pixel 3, iar din pacate se pare ca primii clienti raporteaza si destul de multe probleme cu noile modele de telefoane ale americanilor, asa cum s-a intamplat si cu seria anterioara. Mai exact, clientii care au cumparat telefoanele din seria Pixel 3 a celor de la Google raporteaza, in primul rand, probleme cu difuzoarele, care redau sunetele in mod distorsionat,a sa cum s-a intamplat si anul trecut cu telefoanele din seria Pixel 2.

Google nu a reusit sa faca difuzorul, din partea de jos a telefoanelor Pixel 3, sa redea orice vor sa asculte utilizatorii fara anumite sunete statice, sau bazaituri, in special cand sunt redate sunete la frecvente de intensitate medie, sau mica. Unii dintre cei care au cumparat telefoane din seria Pixel 3 sustin ca problemele apar si dispar in mod intermitent, in timp ce altii spun ca ele sunt intalnite tot timpul, iar cei de la Google deocamdata n-au declarat nimic in legatura cu asta.

GOOGLE are PROBLEME MARI cu Seria PIXEL 3

Google are deasemenea plangeri din partea clientilor cu telefoane Pixel 3 care spun ca RAM-ul din telefoane e insuficient si nu administreaza bine aplicatiile cand sunt deschise in fundal. Mai mult decat atat, unii detinatori de telefoane din seria Pixel 3 sustin ca acestea se zgarie destul de usor, cei de la Google implementand protectie Gorilla Glass de ultima generatie pentru ecran si carcasa, dar se pare ca acestea nu ii satisfac pe unii dintre clienti.

“Also, what we learned is that Google’s official wireless charger can provide 10W for the newly-released Pixel 3 and Pixel XL 3, however, according to our quality engineer, Pixel sets a limitation for a third-party charging accessories and we are afraid that even our fast wireless charger can only provide 5W for these 2x devices. Our quality team is to purchase this new models to have a try, once we get a test answer, we will keep the product page updated.”

Google are, in final, parte si de plangeri din partea clientilor care sustin ca incarcatoarele wireless terte sunt limitate in capcaitatea de a transfera energie, fiind descoperit faptul ca totul este de fapt impus de catre companie. Cei de la Google vor rezolva cu siguranta problemele acestea, ele fiind intr-o anumita masura normale pentru telefoanele recent lansate, insa pentru unii probabil vorbim despre o reiterare a problemelor aparute cu telefoanele din seria Pixel 2.

11 COMENTARII

  1. Așa se întâmplă de regulă la primele unități livrate pe piață, ei le trimit în piață, primesc feed-back de la utilizatori și pe măsură ce primesc feed-back ei repară viitoarele unități pe baza a ceea ce primesc din piață. Așa a pățit și Apple, așa pățesc toți.

  2. Pai de acum o sa scoată bani de pe sistemul Android… Caci altceva nu au.. Asa ca acum storc bani de la toate firmele.. Mai puțin de la Apple..