Android 9: OFICIAL, Cand se LANSEAZA pe Telefoanele Samsung

Android 9 are in mod oficial anuntat cand se lanseaza pe telefoanele Samsung, informatia venind chiar de la compania coreeana, iata cand il vei putea instala.

android 9 telefoane samsung

Android 9 este asteptat de catre foarte multi dintre utilizatorii de telefoane Samsung in momentul de fata, procesul de testare beta urmand a incepe in perioada urmatoare pentru Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY Note 9. In ciuda acestui lucru, multa lume vrea sa fle cand se lanseaza pe telefoanele Samsung Android 9, iar raspunsul vine direct din aplicatia Samsung+, acolo fiind dezvaluit faptul ca lansarea va avea loc la inceputul anului 2019.

Android 9 va fi lansat pe telefoanele Samsung la inceputul anului 2019, asa cum Android 8 a fost lansat anul trecut pe telefoanele coreenilor tot in prima parte a acestui an, asa ca acum lucrurile sunt destul de clare. Android 8 a fost lansat la inceput de februarie pe Galaxy S8, si la mijlocul lunii martie pe Note 8, asa ca Android 9 ar putea ajunge pe Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 in exact aceeasi perioada, dar nu mai devreme de atat.

Android 9: OFICIAL, Cand se LANSEAZA pe Telefoanele Samsung

android 9 telefoane samsung 1

Android 9 a fost lansat in august de catre compania Google pentru telefoanele compatibile, insa cei de la Samsung nu se prea grabesc sa aduca sistemul de operare in propriile produse. Daca Android 9 va fi lansat la inceputul lunii februarie pentru Samsung GALAXY S9, atunci vorbim despre oferirea actualizarii la aproape 6 luni din momentul in care ea a fost lansata de catre compania Google, clientii asteptand foarte mult pentru aceste update-uri.

Android 9 este asteptat de catre foarte multi utilizatori de telefoane Samsung din lumea intreaga, iar asta pentru ca aduce si foarte multe noutati in comparatie cu Android 8, dar din pacate asteptarea va trebui sa mai continue. Desigur ca aceasta este situatia in fiecare an, si nu doar pentru utilizatorii de telefoane Samsung, ci si pentru utilizatorii altor modele de telefoane care ruleaza acest sistem de operare, insa aceasta este o problema cunoscuta de ani de zile, pe care Google n-o poate rezolva.