Huawei are un mod CIUDAT de a isi Promova Telefoanele

Huawei alege un mod ciudat de a isi promova telefoanele pe care urmeaza sa le lanseze, iata in ce fel aleg coreenii sa-si prezinte produsele in fata clientilor.

huawei honor magic 2

Huawei, dupa cum unii dintre voi stiti deja, are un brand numit Honor, care vinde telefoane ieftine in China, si care genereaza vanzari foarte mari pentru companie, care sunt adaugate la cele totale. In curand, Honor Magic 2 va fi lansat pe piata din China, iar campania de promovare pentru aceste telefoane este una neobisnuit de ciudata, cei de la Huawei dorind sa puna accent pe faptul ca telefoanele au un macanism care permite glisarea carcasei pentru a afisa camera frontala.

Huawei a decis sa testeze cu brand-ul Honor primele telefoane care nu au decupaj, iar pentru a face acest lucru a implementat camera frontala in carcasa, ecranul fiind glisat in jos pentru ca acea camera sa fie afisata. Noul mecanism este prezentat cu foarte multa mandrie de catre cei de la Huawei pentru clientii care vor cumpara telefoanele Honor, iar primele clipuri video de prezentare sunt destul de ciudate, dupa cum puteti vedea si singuri, mai jos.

Huawei are un mod CIUDAT de a isi Promova Telefoanele

Huawei foloseste vedete din China pentru a promova noile telefoane din gama Honor, si camerele care sunt glisate in exterior impreuna cu carcasa, ceva similar fiind oferit si pentru Oppo Find X. In mod neobisnuit, cei de la Huawei au cam ramas in urma in ceea ce priveste trend-ul schimbarilor importante pentru piata smartphone, insa pentru anul 2019 vrea sa revina “in joc” cu lansarea Honor Magic 2, si a noutatilor importante pe partea de design.

Huawei are in mod normal teasere mult mai interesante pentru promovarea telefoanelor sale, insa pentru Honor se pare ca lucrurile sunt cu mult diferite, brand-ul de telefoane ieftine avand parte si de strategii diferite. Interesant va fi de vazut in ce masura Huawei va prelua de la Honor aceasta noua schimbare pentru design-ul telefoanelor, insa despre asta voi vorbi intr-un alt articol pentru ca s-ar putea sa vedem aici viitorul telefoanelor Huawei.