iPad Pro 2018 Concept arata Posibilul Nou Design

iPad Pro 2018 are prezentat intr-un prim concept noul design pe care compania Apple intentioneaza sa il ofere pentru tableta sa in viitorul foarte apropiat.

iPad Pro 2018 concept design

iPad Pro 2018 este o serie de tablete pregatite de catre compania Apple pentru lansare in data de 30 octombrie, compania americana intentionand sa ofere un model cu ecran de 10.5 inch, sau 12.9 inch. Vorbim despre actualizari pentru modelele actuale, insa diagonalele ecranelor ar putea fi diferite, deoarece iPad Pro 2018 vine cu schimbari mari de design.

iPad Pro 2018 va avea margini mult mai subtiri pentru ecrane, butonul Home fiind eliminat, in timp ce Face ID isi face log langa camera frontala, dar fara a fi vizibil un decupaj. iPad Pro 2018 va veni deasemenea si cu un port USB-C pentru utilizatori, insa aceasta schimbare n-ar trebui sa afecteze design-ul total al tabletelor, asa cum se inatmpla cu marginile ecranului.

iPad Pro 2018 concept design 1

Separat de reducerea marginilor ecranului, tabletele iPad Pro 2018 n-ar trebui sa fie cu extrem de mult diferite in comparatie cu modelele actuale, dar desigur ca Apple n-ar putea surprinde cu un design cu mult diferit fata de cel prezentat de diverse zvonuri.

iPad Pro 2018 concept design 2

iPad Pro 2018 concept design 3

iPad Pro 2018 concept design 4

iPad Pro 2018 concept design 5

Articolul precedentInstagram: Update Nou Lansat pentru Telefoane
Articolul următoriOS 12: Decizia IMPORTANTA Luata de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.