iOS 12: Decizia IMPORTANTA Luata de catre Apple

iOS 12 are parte de o decizie foarte importanta luata de catre compania Apple, americanii facand o schimbare majora fara sa-si anunte in prealabil intentiile.

ios 12 blocat

iOS 12 este tinta unei decizii foarte importante luate de catre compania Apple in cursul noptii trecute, americanii blocand intr-un final posibilitatea de a mai insta versiunea initiala a sistemului de operare. Practic, incepand de noaptea trecuta, instalarea iOS 12 nu mai este posibila, utilizatorii putand instala in mod oficial doar iOS 12.0.1 pe iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 12 este blocat la instalare de catre compania Apple la aproape doua saptamani din momentul in care iOS 12.0.1 a fost lansat in mod oficial, asa ca nu vorbim despre ceva surprinzator aici, ci doar despre o desfasurare normala a lucrurilor. Cei de la Apple au obiceiul de a bloca instalarea vechilor versiuni ale iOS la cam doua saptamani dupa lansarea celor mai noi.

La revedere iOS 12

iOS 12 nu mai poate fi instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch incepand de astazi indiferent de metoda pe care va gandeati sa o folositi, asa ca e foarte bine sa stiti acest lucru. Practic, daca nu ati instalat deja iOS 12 in vreunul dintre iDevice-urile voastre, acum veti avea de ales doar intre iOS 12.0.1 si iOS 12.0.1, pentru ca optiunea iOS 12 a disparut complet.

iOS 12 nu avea vreo solutie de jailbreak disponibila din partea companiei Apple, deci nu puteti spune ca ati pierdut ceva important, asa ca nu prea pot exista plangeri. Diferentele intre experienta de utilizare a iOS 12 si iOS 12.0.1 sunt deasemenea infime, asa ca actualizarea ar trebui sa fie una de bun augur pentru toata lumea.