Apple va Transmite LIVE Conferinta iPad Pro 2018

apple live conferinta ipad pro 2018

Apple a anuntat saptamana trecuta ca organizeaza martea viitoare o conferinta pentru prezentarea iPad Pro 2018, si a altor modele de Mac-uri, iar acum aflam si ca va fi transmisa live. Compania americana are foarte multe noutati interesante de anuntat pentru clientii care sunt interesati sa cumpere noile modele ale iPad Pro, asa ca era normal sa faca o conferinta.

Spre deosebire de conferinta de la inceputul acestui an, cand a anuntat noi modele ale iPad, compania Apple va transmiste live conferinta din New York, dec vom vedea toate noutatile in timp real. Apple va prezenta noile modele ale iPad Pro 2018 si Mac in Academia Muzicii din New York, o locatie complet noua pentru cei din Cupertino, insa ei au obiceiul de a mai schimba locatiile pentru prezentarea de produse noi.

Apple va Transmite LIVE Conferinta iPad Pro 2018

Ca de obicei, conferinta celor de la Apple va putea fi urmarita de pe toate produsele companiei, dar si de pe produsele altora, inclusiv Android, sau Windows 10, asa ca veti putea vedea totul live. Apple ar putea transmite totul inclusiv pe Twitter, asa cum a facut in cazul conferintei pentru iPhone XS, iar asta pentru ca nu vrea sa mai excluda potentiali clienti de la aflarea noutatilor.

Conferinta pentru prezentarea noilor iPad Pro 2018, si a Mac-urilor, va fi organizata in data de 30 octombrie incepand cu ora 17:00, in Romania, deci mai devreme decat in mod normal.

2 COMENTARII

  1. Grija: Va fi la ora 16, ora Romaniei, pentru ca duminica 28-29 Octombrie se da ora inapoi
    Deci la ora 16.00 de pe data de 30 Octombrie