Steve Carell Revine in Televiziune intr-un Serial Produs de Apple

Steve Carell revine in televiziune intr-un serial produs pentru Apple de catre Jennifer Aniston si Reese Whiterspoon, iata care va fi subiectul sau.

Steve Carell serial Apple

Steve Carell unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie, urmeaza sa revina in televiziune anul viitor intr-un serial pe care il produce Apple in momentul de fata. Steve Carell este cunoscut multumita serialului The Office, in care a fost prezent timp de 7 sezoane, insa in ultimii ani s-a concentrat in principal pe seriale pentru marile ecrane.

Steve Carell va lucra impreuna cu Jennifer Aniston si Reese Whiterspoon intr-un serial care va prezenta lumea emisiunilor te televiziune care sunt produse in fiecare dimineata in SUA. Cele doua actrite coordoneaza proiectul, ele aducand si ideea in fata celor de la Apple, insa pana in momentul de fata filmarile nu ar fi inceput, dar probabil vor incepe undeva in cursul anului viitor.

Steve Carell Revine in Televiziune intr-un Serial Produs de Apple

Steve Carell il va intrepreta in serial pe un barbat numit Mitch Kessler, acesta fiind un moderator de emisiune care incearca sa ramana relevant intr-o lume aflata in plina schimbare. Serialul produs de catre compania Apple este facut in baza cartii Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV, deci ar trebui sa fie destul de interesant.

“Steve Carell is returning to television. The Office alum has booked the male lead in Apple’s untitled morning show drama starring Jennifer Aniston and Reese Witherspoon. The casting, which marks Carell’s first series regular role since he wrapped the NBC comedy in 2011, marks the latest high-profile star to join an Apple series.”

Steve Carell, Jennifer Aniston si Reese Whiterspoon sunt doar trei dintre vedetele care vor aparea in acest serial, compania Apple putand contracta si alti actori cu renume pentru acest proiect. El este in proces de finalizare de cateva luni bune, iar Steve Carell este singurul actor cunoscut care participa, separat de cele doua actite, dar lucrurile se pot schimba oricand.

1 COMENTARIU