iCloud NU MERGE, Multiple Servicii sunt Picate

iCloud are probleme mari de functionare in aceasta dimineata, multiple servicii importante fiind picate, compania Apple neavand vreo data la care lucrurile vor reveni la normal.

icloud nu merge picat

iCloud nu merge in momentul de fata, multiple servicii oferite de catre compania Apple fiind picate, cei din Cupertino recunoscand problema in cadrul paginii serviciului sau. Puteti vedea in imaginea de mai jos ce servicii ale companiei Apple nu functioneaza corect, sau deloc in momentul de fata, iar daca aveti nevoie de sistem, trebuie sa stiti ce se intampla.

iCloud are probleme de functionare cu sistemele Find My iPhone, Documents in the Cloud, insa inclusiv cu sistemul de backup, deci e posibil sa nu puteti salva datele astazi. E deasemenea posibil sa incercati sa faceti backup, sistemul sa para ca functioneaza, dar in final datele sa nu se salveze in backup-uri, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la ce faceti.

Apple nu mentioneaza si cand ar putea reveni la functionare normala serviciile iCloud, asa ca ramane doar sa vedem cand vor fi schimbate statusurile pentru servicii.

icloud nu merge picat 1