OnePlus Anunta LANSAREA unui Nou Telefon 5G

OnePlus a anuntat in cursul noptii trecute lansarea primului sau telefon 5G, compania chinezeasca avand planuri mari pentru a lupta cu gigantii din piata smartphone.

OnePlus Telefon 5G

OnePlus, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de smartphone-uri, a anuntat in cursul noptii trecute ca intentioneaza sa lanseze un smartphone care va fi compatibil cu retelele 5G. Desigur ca OnePlus nu a dezvaluit si care model nou va avea suport pentru retele 5G inclus, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem care sunt planurile chinezilor, dar e clar ca nu vorbim despre modelul 6T.

OnePlus a anuntat ca primul sau telefon 5G va fi lansat in cursul anului viitor, deci e posibil sa vorbim despre OnePlus 7, sau poate OnePlus 7T, in functie de cum vor decurge planurile companiei. OnePlus a anuntat ca va fi una dintre primele companii care va lansa telefoane 5G pentru clienti, dar nu prima, asa ca nu trebuie sa va asteptati sa vedeti vreo premiera de la ei.

OnePlus Anunta LANSAREA unui Nou Telefon 5G

OnePlus sustine ca a testat deja tehnologia 5G a celor de la Qualcomm, si desigur ca o va folosi in telefoanele sale, acelasi lucru fiind facut si de catre restul producatorilor de smartphone-uri. OnePlus ar urma sa foloseasca un modem Snapdragon X50 pentru a oferi suport pentru retelele 5G de anul viitor, aceasta fiind una dintre solutiile ce pot fi folosite acum.

OnePlus va avea concurenta din partea Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, sau Vivo pentru piata telefoanelor 5G, insa e destul de clar faptul ca nu intentioneaza sa se lase prea usor depasita. OnePlus a vrut de multe ori sa fie in primul rand al companiilor care implementeaza tehnologii de ultima ora in telefoanele lor, asa ca putini sunt mirati sa vada anunturi de acest gen.