Huawei MATE 20 Pro vs iPhone XS Max: Comparatia Camerelor

Huawei MATE 20 Pro si iPhone XS Max apar astazi intr-o comparatie a camerelor care ne arata cat de bine inregistreaza poze cele doua modele de telefoane.

Huawei MATE 20 Pro camera iphone xs max

Huawei MATE 20 Pro si iPhone XS Max apar astazi intr-o foarte interesanta comparatie a camerelor care ne arata cat de buna este noua camera tripla a telefonului creat de catre chinezi pentru lumea intreaga. Huawei MATE 20 Pro are o camera tripla cu un senzor principal de 40 de megapixeli, f/1.8, 27mm, 1/17″, un senzor secundar de 20 de megapixeli, cu f/2.2, 166mm(ultrawide), 1/2.7″, in timp ce al treilea senzor de imagine are 8 megapixeli, f/2.4, 80mm si 1/4″, acesta fiind telefoto si avand zoom optic de pana al 5X.

Huawei MATE 20 Pro are o camera superioara celei duale din iPhone XS Max, senzorii sai de imagine fiind usor inferiori, insa diferenta nu este mare, iar asta se vede inclusiv in pozele care sunt prezente in clipul de mai jos. Veti vedea acolo o comparatie intre Huawei MATE 20 Pro si iPhone XS Max in ceea ce priveste inregistrarea de poze, iar telefonul celor de la Apple are o raza dinamica mai buna, si imagini cu culori mai exacte, conform celui care a facut pozele.

Huawei MATE 20 Pro vs iPhone XS Max: Comparatia Camerelor

Huawei MATE 20 Pro ar inregistra poze suprasaturate, care nu au un nivel de detalii la fel de bun precum cel al iPhone XS Max, cel care a facut testul demonstrand aceasta diferenta intre cele doua telefoane. Puteti vedea inclusiv voi ca iPhone XS Max se descurca mult mai bine decat Huawei MATE 20 Pro cu tehnologia HDR, dar si cu nivelul de detalii al imaginilor cand se face zoom, iar asta e surprinzator, avand in vedere ceea ce asteptam de la telefonul chinezilor.

Huawei MATE 20 Pro se descurca mult mai bine decat iPhone XS Max cand vine vorba despre inregistrarea pozelor noaptea, insa acest lucru era de asteptat, asa cum s-a intamplat si cu vechiul model. Inregistrarea de poze noaptea este marele atu al Huawei MATE 20 Pro in fata iPhone XS Max si va fi interesant de vazut ce nota va primi telefonul de la experti, pentru ca in momentul de fata diferenta fata de telefonul celor de la Apple e mica.

Articolul precedentGmail are o Noua Actualizare pe Telefoane si Tablete
Articolul următoriOS 12.1 CONFIRMA o Noua Functie IMPORTANTA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.