Huawei: Functiile EXCLUSIVE la care alti fani Android si iOS VISEAZA

Huawei a implementat o serie de functii exclusive in MATE 20 Pro la care fanii altor telefoane Android, sau iOS, doar viseaza in zadar in momentul de fata.

huawei functii exclusive 360589

Huawei a stabilit noi standarde greu de atins pentru producatorii de telefoane Android, telefonul Huawei MATE 20 Pro venind cu foarte multe noutati importante, dar si cu premiere pe care alte telefoane nu le ofera inca. Huawei nu are in MATE 20 Pro cel mai performant telefon mobil din lume, nici cel mai frumos, insa ofera cateva noutati pe care alte modele de telefoane Android inca nu le au, si care vor ajunge cu greu in ele, chiar daca alti producatori le dezvolta de ceva vreme.

Huawei a implementat in MATE 20 Pro cel mai rapid sistem de incarcare rapida de pe planeta, oferind chiar cu incarcatorul din cutie optiunea de a face incarcare rapida la 40W, in timp ce competitorii Android abia ofera 20W. Huawei ofera si cea mai rapida incarcare wireless pentru telefoane mobile cu MATE 20 Pro, utilizatorii putand folosi incarcatoare de 15W pentru a-si incarca bateriile telefoanelor, asta in timp ce Apple ofera doar incarcare de maxim 7.5W.

Huawei: Functiile EXCLUSIVE la care alti fani Android si iOS VISEAZA

Huawei a implementat deasemenea in premiera pentru telefoane si o noua tehnologie de localizare prin GPS, folosind frecventele L1 si L5 simultan pentru a face geolocalizare, inclusiv in orasele cu zgarie-nori, sau in orice fel detunel de lungime mai mica. Desi multa lume considera functia semi-inutila, Huawei permite inclusiv incarcarea oricaror telefoane, sau accesorii care se pot incarca prin wireless, fiind primul telefon din lume care ofera o asemenea functionalitate.

Huawei nu a avut deocamdata camera testata de catre experti, insa am o vaga banuiala ca aici a stabilit cele mai greu de atins standarde de catre competitori, asa cum a facut-o deja cu P20 Pro, care inca nu a fost intrecut de vreun telefon. Poate pare greu de crezut, insa in acest articol am vorbit despre cateva premiere pe care Huawei le-a implementat in MATE 20 Pro fara ca vreun alt producator sa se gandeasca la ele, iar chinezii conduc in momentul de fata in materie de inovatie.