Huawei este PENIBILA, IRONIZEAZA Apple si Samsung

Huawei devine iar penibila cand ironizeaza Apple si Samsung pentru ceva ce nici macar acestei companii nu ii este chiar atat de necunoscut in relatia cu clientii.

huawei penibila apple samsung

Huawei are momente cand este complet penibila, iar astazi vorbim despre unul dintre acele momente, dupa ce a decis sa ironizeze companiile Apple si Samsung pentru o practica regretabila, dar minciuna din spatele ei nu ii este necunoscuta companiei. Apple si Samsung au fost amendate de catre autoritatile italiene din cauza fatului ca au limitat performantele telefoanelor proprii si nu si-au anuntat clientii in legatura cu asta, Huawei ironizand cele doua companii.

Huawei a publicat in cursul zilei de ieri pe Twitter un mesaj prin care ironizeaza Apple si Samsung pentru limitarea performantelor telefoanelor, si spune ca nu ar face vreodata asa ceva cu propriile telefoane. Huawei promoveaza inclusiv MATE 20 Pro, noua sa serie de telefoane pe care a anuntat-o acum 10 zile, aceasta nefiind cea mai puternica de pe piata, desi compania chinezeasca minte in materialele promotionale publicate pentru a o promova in randul fanilor.

Huawei este PENIBILA, IRONIZEAZA Apple si Samsung

Huawei nu minte doar cand spune ca telefoanele MATE 20 PRO sunt cele mai rapide din lume, ci sin atunci cand triseaza in testele de performante, deoarece ai sai clienti nu au parte de performantele obtinute in teste. Huawei a recunoscut ca triseaza in testele de performante si a spus ca face acest lucru pentru ca si restul companiilor procedeaza la fel, iar acum ironizeaza Apple si Samsung pentru ceea ce au facut, dar chinezilor probabil ca nu li se pare penibila situatia.

Huawei este o companie cu foarte multe produse, unele telefoane chiar interesante, insa modul in care alege sa se puna in situatii penibile, de multe ori, arata ca putini de acolo gandesc pe termen lung lucrurile. Aceasta nu e nici prima oara cand Huawei ironizeaza alte companii fara a se uita la ceea ce face ea cu proprii clienti, si cu siguranta vom mai vedea alte dovezi similare in viitor, iar asta desi compania se tot prezinta ca fiind una premium.