eMAG: GALAXY S9 REDUS cu 1400 LEI in Romania

eMAG in acest weekend vinde Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 PLus in Romania cu reduceri de pana la 1400 de LEI de care sa profiti acum.

0

emag galaxy s9 redus

eMAG are astazi reduceri de 1400 de LEI la Samsung GALAXY S9 in Romania, telefonul celor de la Samsunga vand parte de promotii surprinzator de bune la destul de putin timp dupa lansarea oficiala. Vorbim in aceasta pagina despre o gama foarte variata de modele ale Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus pe care le putem cumpara in momentul de fata din cadrul magazinului online al celor de la eMAG, reducerile de pana la 1400 de LEi fiind totusi limitate.

eMAG are reduceri foarte bune pentru Samsung GALAXY S9 dupa vanzarile proaste din primele luni dupa lansare, iar asta pentru ca Samsung a decis sa aplice reduceri substantiale pentru telefoanele sale. Dupa cum veti vedea, cei de la eMAG au in cadrul magazinului online cam orice model al Samsung GALAXY S9 pe care vi l-ati putea dori in momentul de fata, ia reducerile de pana la 1400 de LEI sunt cele de care trebuie sa profitati chiar in acest moment.

eMAG: GALAXY S9 REDUS cu 1400 LEI in Romania

eMAG nu mai ofera, din pacate cadouri la chiar toate ofertele care sunt listate pentru telfeoanele Samsung GALAXY S9, insa pentru cele existente aveti parte de reduceri de pana la 1400 de LEI, asa cum e normal pentru un asemenea telefon. Cei de la Samsung le-au permis celor de la eMAG sa faca oferte foarte bune in aceasta pagina pentru modelele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus din stoc, insa ofertele sunt limitate in baza stocurilor existente.

eMAG are oferte excelente la Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus, elefiind  telefoane foarte bune, si fiind apreciate de catre toti clientii care le-au cumparat, fiind in topul telefoanelor Android disponibile in momentul de fata. Acestea fiind spuse, daca erati in cautarea unui Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY S9 Plus, va recomand sa nu ratati aceasta ocazie si sa cumparati modelul dorit astazi de la eMAG, cu pret redus cu pana la 1400 de LEI.