Apple Lanseaza Procesoarele Octa-Core cu iPad Pro

Apple a lansa noi procesoare octa-core impreuna cu noile modele ale iPad Pro, compania americana oferind o surpriza serioasa pentru clientii din lumea intreaga.

apple procesor octa-core ipad pro

Apple a anuntat astazi si o premiera proprie pentru linia de iDevice-uri, mai exact includerea in iPad Pro 2018 a unui procesor octa-core ca parte a noului chip A12X Bionic. Apple a integrat in iPhone XR/XR un chip A12 Bionic, care are procesor hexa-core, insa pentru noile modele de tablete a implementat un procesor mult mai puternic, performantele trebuind sa fie pe masura.

Apple face in 2018 un salt important in ceea ce priveste puterea de procesare pe care o ofera tabletele sale, ele avand nevoie de performante foarte bune pentru a concura cu calculatoarele. Apple spune ca tabletele iPad Pro 2018 sunt mai puternice decat 92% dintre laptop-urile vandute in anul 2017, si va fi interesant de vazut cum vor arata primele teste de performante.

Apple Lanseaza Procesoarele Octa-Core cu iPad Pro

ipad pro 2018 pret lansare specificatii 3

Apple a integrat in iPad Pro 2018 pentru prima oara procesoare cu 8 nuclee, insa ele vor ajunge cu siguranta in modelele iPhone care vor fi lansate in 2019, pentru ca asa se intampla de obicei. De fiecare data cand Apple a lansat procesoare mai puternice pentru tabletele iPad, acestea au ajuns in doar cateva luni inclusiv in telefoanele iPhone, nou lansate.

Apple ajunge intr-un final din urma producatorii de telefoane si tablete Android, acestea avand de ceva vreme procesoare octa-core, desi au fost mereu inferioare celor din iDevice-uri. Cred ca noile iPad Pro 2018 vor oferi performante foarte bune pentru utilizatori multumita acestei schimbari serioase, insa desigur ca va trebui sa asteptam aparitia lor in magazine.

Articolul precedentMAC MINI 2018: PRET, LANSARE, SPECIFICATII
Articolul următorGoogle Maps. Cum Folosesti DARK MODE Oricand
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.