Apple Lanseaza Procesoarele Octa-Core cu iPad Pro

Apple a lansa noi procesoare octa-core impreuna cu noile modele ale iPad Pro, compania americana oferind o surpriza serioasa pentru clientii din lumea intreaga.

23

apple procesor octa-core ipad pro

Apple a anuntat astazi si o premiera proprie pentru linia de iDevice-uri, mai exact includerea in iPad Pro 2018 a unui procesor octa-core ca parte a noului chip A12X Bionic. Apple a integrat in iPhone XR/XR un chip A12 Bionic, care are procesor hexa-core, insa pentru noile modele de tablete a implementat un procesor mult mai puternic, performantele trebuind sa fie pe masura.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Apple face in 2018 un salt important in ceea ce priveste puterea de procesare pe care o ofera tabletele sale, ele avand nevoie de performante foarte bune pentru a concura cu calculatoarele. Apple spune ca tabletele iPad Pro 2018 sunt mai puternice decat 92% dintre laptop-urile vandute in anul 2017, si va fi interesant de vazut cum vor arata primele teste de performante.

Apple Lanseaza Procesoarele Octa-Core cu iPad Pro

ipad pro 2018 pret lansare specificatii 3

Apple a integrat in iPad Pro 2018 pentru prima oara procesoare cu 8 nuclee, insa ele vor ajunge cu siguranta in modelele iPhone care vor fi lansate in 2019, pentru ca asa se intampla de obicei. De fiecare data cand Apple a lansat procesoare mai puternice pentru tabletele iPad, acestea au ajuns in doar cateva luni inclusiv in telefoanele iPhone, nou lansate.

Apple ajunge intr-un final din urma producatorii de telefoane si tablete Android, acestea avand de ceva vreme procesoare octa-core, desi au fost mereu inferioare celor din iDevice-uri. Cred ca noile iPad Pro 2018 vor oferi performante foarte bune pentru utilizatori multumita acestei schimbari serioase, insa desigur ca va trebui sa asteptam aparitia lor in magazine.