MAC MINI 2018: PRET, LANSARE, SPECIFICATII

Mac Mini 2018 a fost lansat oficial de catre compania Apple in aceasta seara, noua versiune a laptop-ului sau pentru desktop-uri aducand imbunatatiri serioase.

MAC MINI 2018 PRET LANSARE SPECIFICATII

MAC MINI 2018 a fost lansat oficial astazi de catre compania Apple, la mai bine de 3 ani de la ultima actualizare pentru seria de calculatoare dsktop pe care cei din Cupertino le vand, asa cum ne-au anuntat zvonurile. Asa cum se asteapta toata lumea, noile MAC MINI 2018 vin cu imbunatatiri pentru specificatiile tehnice, cu un design usor modificat, insa si cu un pret pe masura noutatilor pe care compania Apple le-a pregatit pentru clienti.

Specificatii tehnice si design

MAC MINI 2018 PRET LANSARE SPECIFICATII 1

MAC MINI 2018 este lansat de catre compania Apple intr-o versiune de culoare gri spatial, insa formatul ramane, in mare parte, acelasi.

MAC MINI 2018 este vandut cu procesoare Intel de generatia a8-a, care au 4 si 8 nuclee, plus placi video cu pana la 60% mai rapide decat in modelul anterior.

Performantele MAC MINI 2018 sunt cu de pana al 5 ori mai bune decat ale modelelor anterioare, si vorbim despre posibilitatea de a adauga 64 GB de memorie RAM, la 2666 MHz pentru ele.

In ceea ce priveste mediile de stocare, noile MAC MINI 2018 permit folosirea a SSD-uri de pana la 2 TB, care au viteze de pana la 4 ori mai rapide decat HDD-urile din modelele vechi.

MAC MINI 2018 PRET LANSARE SPECIFICATII 2

In premiera, MAC MINI 2018 vine cu un chip T2, care nu a existat in vreun model anterior, dar si cu un nou sistem de racire, mult mai performant decat in modelele anterioare.

MAC MINI 2018 are 4 porturi Thunderbolt, 3 porturi HDMI, doua USB-A, si conectivitate gigabit, care poate fi transformata in una ce permite folosira de conexiuni de 10 Gbps.

In noul MAC MINI 2018 compania Apple a implementat deasemenea suport pentru decodare HEVC de 30 de ori mai rapida decat in trecut, dar si un port audio de 3.5mm.

Pret si Lansare

MAC MINI 2018 PRET LANSARE SPECIFICATII 3

MAC MINI 2018 este vandut de catre compania Apple in versiuni care costa 800 de dolari, fara TVA, acestea avand procesoare Intel i3 quad-core tactate la 3.6 GHz, 8 GB de memorie RAM, si SSD-uri de 128 GB.

MAC MINI 2018 va fi disponibil pentru achizitie incepand cu data de 7 noiembrie, precomenzile incepand astazi.

Articolul precedentiPad Pro 2018: PRET, LANSARE, SPECIFICATII
Articolul următorApple Lanseaza Procesoarele Octa-Core cu iPad Pro
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.