iPhone XR este putin mai rezistent decat iPhone XS

iPhone XR este putin mai rezistent decat iPhone XS intr-un prim test profesional de rezistenta, iata care este singura diferenta intre telefoane.

iphone xr rezistent iphone xs

iPhone XR si iPhone XS au fost trecute printr-un test de rezistenta de catre o companie specializata pe vanzarea de asigurare pentru telefoane, iar rezultatul este cel asteptat. Mai exact, iPhone XR si iPhone XS sunt proximativ la fel de fragile, compania Apple parand sa foloseasca exact aceleasi materiale de protectie pentru cele doua modele de telefoane.

iPhone XR rezista totusi putin mai bine in ceea ce priveste indoirea, carcasa sa cedand cand 117 KG de forta sunt aplicate pe ea, in timp ce in cazul iPhone XS e nevoie de doar 113KG. Difernta este una foarte mica, si foarte greu de sesizat de catre utilizatori, asa ca iPhone XR se va crapa la fel de usor cand il veti scapa din mana pe asfalt, daca nu sunteti atenti.

iPhone XR este putin mai rezistent decat iPhone XS

iPhone XR si iPhone XS nu au confirmate de catre compania Apple folosirea acelorasi materiale pentru protejarea ecranului si a carcasei, dar se pare ca se intampla asta. Desi cei de la Apple nu spun ce folosesc pentru a proteja aceste suprafete, e de asteptat ca atat iPhone XR, cat si iPhone XS sa fie protejate de Gorilla Glass, insa deocamdata nu se stie care versiune.