iPhone XR ar avea Vanzari Surprinzator de MARI

iPhone XR are vanzari surprinzator de mari estimate de catre analisti, noul model de telefon parand sa fie foarte popular in randul clientilor, cel putin teoretic.

iphone xr vanzari

iPhone XR ar avea vanzari surprinzator de mari pentru compania Apple in primul weekend dupa lansare, analistii americani spunand ca ain jur de 9 milioane de unitati ale telefonului ar fi fost cumparate la nivel global. Cifra ar fi cu doar 1 milion de unitati mai mica decat cea inregistrata pentru seria iPhone XS in weekend-ul lansarii, deci am vorbi, teoretic, despre un succes mare pentru cei de la Apple, desi cozile din fata magazinelor n-au prea existat vinerea trecuta.

iPhone XR ar avea vanzari mai mici decat seria iPhone XS, insa in comparatie cu seria iPhone 8 acestea ar fi usor mai mari, cei de la Apple parand sa fi atras mai multi clienti pentrua cest modeld e telefon, pretul fiind probabil un factor important. iPhone XR costa putin mai mult decat iPhone 8, insa este mai ieftin decat iPhone 8 Plus, si mult mai ieftin decat iPhone XS, multa lume considerand ca telefonul merita pretul cerut de Apple pentru ceea ce ofera.

9 milioane de telefoane iPhone XR vandute in 3 zile

iPhone XR este prezentat intr-o lumina foarte favorabila de catre unii dintre analisti, in timp ce altii prezinta telefonul celor de la Apple intr-o lumina mult mai proasta, spunand ca vanzarile sunt mult mai slabe decat credeau. Desigur ca realitatea e undeva la mijloc, iar nimeni nu stie care sunt in realitate vanzarile iPhone XR, cel putin nimeni din afara departamentului Apple care le monitorizeaza, primele indicii sugerand faptul ca telefonul nu e un succes.

“After tracking sell-through data from various retail channels, we believe initial iPhone XR sales are weaker than we expected and weaker than XS/XS Max sales. We estimate global first weekend sales of the iPhone XR to be ~9 million units, 1 million units lower than sales of the XS/XS Max in the first weekend. Compared to the iPhone 8/8Plus, we believe XR sales are better, although the 8 Plus faced some constraints and a smaller sell-through base.”

iPhone XR este un telefon foarte interesant, si cred ca exista sanse foarte bune ca el sa fie un telefon de succes, insa e nevoie si ca Apple sa ofere unele informatii privind vanzarile pe care le-a inregistrat. Apple nu a spus cat de bine, sau nu, s-a vandut seria iPhone XS, nici cat de bine, sau nu, s-a vandut iPhone XR, iar aceste date nu le vom afla clar, ci va trebui doar sa ne bazam pe estimarile facute de catre analistii din diverse colturi de pe glob.

52 COMENTARII

  1. Salut , vreau o parere . XR sau Xs ? Nu folosesc camera aproape deloc . Ma intereseaza bateria . Il folosesc la mail intensiv word exel etc. Rog fara pareri rautacioase . Nu doresc android , lucrez exclusiv cu ecosistemul lor . Multumesc

  2. LOL – si trebuie sa credem ?
    iPhone 8 s-a vandut mai bine decat X , pt o perioada buna de timp dupa lansare . Seria 8-X s-a vandut mai bine decat XS la lansare . Deci ? Ceva nu se potriveste .

  3. daca esti sarac nu ai ce sa iei..hotaraste-te, ori ai bani sa arunci pe un telefon, ori esti sarac
    Observam ca tu nu stii sa te exprimi sau nu cunosti limba romana

  4. O sa fie um succes URIAS
    TOT Youtube-ul si TOATA presa din domeniul IT SE INTREC SA DEMONSTREZE CE MINUNAT ESTE UN LCD HD
    E NEBUNIE CURATA
    ESTE 100% POVESTEA “HAINELE IMPATATULUI ”
    Este ultima inovatie Apple – cum sa stoarca si mai multi bani de la oile Apple. Vinzi extrem de scump ceva ieftin
    SI OR SA AIBA SUCCES
    LA MARKETING SUNT NR 1 MONDIAL

  5. 2400 ron Lg V30
    – 2k Ecran Oled vs LCD Hd
    – IP68
    – wireless charging
    – camera mai buna : photo&video
    – batterie mai buna ( 93h vs 90h gsmarena )
    – Quad DAC
    – HDR10 compliant
    – Always-on display
    – microSD card Slot
    – Headphone JACK
    – Ultrawide camera – extrem de utila
    – Stereo FM radio with RDS

    Si asta e un flagship 2017
    Daca ne uitam ce luam in buget similar cu Xr
    flagship-uri 2018 : Mate 20 Pro, Note 9, Lg V40, etc etc
    Xr – ul arata a MIDRANGER

    Sunt fan Android, dar nu pot sa nu recunosc calitatile Xs
    Pt 2500-3000 ron Xr era Ok.
    Dar 4100-4500 ron. Pt un ecran HD… E NEBUNIE CURATA
    Mai pui 1000 ron si iei Xs . Telefon adevarat

  6. Super smecher iphone , un produs Dumnezeiesc…. Multumim Apple , noroc ca existi tu … astfel nu TOATA lumea sta in mocirla cu android ….
    ??

  7. Ce copii penibili pe aici, auzi ce exprimari: “iphone e smecher”. Maturizati-va ma. Va bateti in telefoane, vai de capul vostru

  8. ce samsonisti distrusi… Va e ciuda ma ca iphone e smecher si samsung doar un marafet cu android … android au toti carnatii …
    ??

  9. De ce să își ia X când XR este cu mult peste, este 90% XS, și la baterie este imbatabil, cea mai buna ever pe un iPhone!??

  10. Daca folosesc telefonul la productivitate inseamna ca sunt spalat pe creier ? Daca folosesc doar
    Ecosistemul lor si ma impac bine cu el de cativa ani de ce as cumpara un android ?

  11. E o mare diferenta. Eu sunt un sarac cu HTC U 12 plus, nu am alternativa. Tu SRB SRB m-ai insultat ca imi place HTC U12 plus, ca e telefon de 2 lei, dar la HTC telefon de 4 lei mai bun nu exista. E numai modelul asta de 3500 lei si atat. De aia am zis ca nu te intereseaza ce imi place mie si pe ce cheltui salariul meu umil de bugetar i.t.-ist la o institutie mare de stat care intamplator e pazita de politie si trupe sri. Dar daca as fi cocalar distrus aifonist, nu mi-as lua niciodata XR. E umilitor. E mai misto X-ul. Acum ai inteles SRB SRB ??

  12. Nu stiu ce vise “umede” ai cu @srb_srb:disqus dar cred ca a avut un efect distrugator asupra ta de vreme ce-l vezi peste tot.

    Eu nu te-am facut sarac si nici nu ma intereseaza cati bani faci sau cum ii faci.

    Faceam referire la o alta postare unde il tot jigneai si-l faceai in toate felurile pe @srb si bateai apa in piua fara sa spui nimic concret. Am fost chiar surprins ca nu te-a facut troaca de porci.

  13. Pai vezi si de unde a pornit discutia si cum a vorbit SRB SRB cu mine, cum imi rastalmacea cuvintele, cum abera. E un troller care nu merita niciun respect.

  14. Pai vezi si de unde a pornit discutia si cum a vorbit SRB SRB cu mine, cum imi rastalmacea cuvintele, cum abera. E un troller care nu merita niciun respect.

  15. Saracie…de unde sa aiba bani saracii? Invata definitiile cuvintelor pe care le folosesti draga scolar sau parintii tai nu au avut bani nici de scoala? Ca prea esti complexat de saracia asta pe care tot o aduci in discutie

  16. Le-ai facut poza. Erati la dusuri si ai vazut ca scrie pe ei saracie?
    Tu stii,din pacate eu nu sunt homo ca sa stiu sau sa ma intereseze asa ceva

  17. Eu am HTC U12, este evident ca sunt sarac, dar nu sufar. Altfel imi luam ca voi iphone 6 cu ecranul fisurat, sa par fost milionar de Dristor. Problema e ca cine isi ia iphone XR va fi bataia de joc a parvenitilor cu XS, considerat un sarac. E asa greu sa intelegi ?

  18. Observ ca trollezi in continuare si esti tolerat. Cine ar vrea sa aiba pe site un descreierat ca tine ?? Distrugi absolut tot aici.

  19. Macar nu fi penibil,la cum te exprimi aici ca ultimul taran si cum jignesti pe altii..eu zic ca tu esti ala descreierat,dar daca nu iti dai seama, o punem pe seama problemelor tale mintale