iPhone XR ar avea Vanzari Surprinzator de MARI

iPhone XR are vanzari surprinzator de mari estimate de catre analisti, noul model de telefon parand sa fie foarte popular in randul clientilor, cel putin teoretic.

iphone xr vanzari

iPhone XR ar avea vanzari surprinzator de mari pentru compania Apple in primul weekend dupa lansare, analistii americani spunand ca ain jur de 9 milioane de unitati ale telefonului ar fi fost cumparate la nivel global. Cifra ar fi cu doar 1 milion de unitati mai mica decat cea inregistrata pentru seria iPhone XS in weekend-ul lansarii, deci am vorbi, teoretic, despre un succes mare pentru cei de la Apple, desi cozile din fata magazinelor n-au prea existat vinerea trecuta.

iPhone XR ar avea vanzari mai mici decat seria iPhone XS, insa in comparatie cu seria iPhone 8 acestea ar fi usor mai mari, cei de la Apple parand sa fi atras mai multi clienti pentrua cest modeld e telefon, pretul fiind probabil un factor important. iPhone XR costa putin mai mult decat iPhone 8, insa este mai ieftin decat iPhone 8 Plus, si mult mai ieftin decat iPhone XS, multa lume considerand ca telefonul merita pretul cerut de Apple pentru ceea ce ofera.

9 milioane de telefoane iPhone XR vandute in 3 zile

iPhone XR este prezentat intr-o lumina foarte favorabila de catre unii dintre analisti, in timp ce altii prezinta telefonul celor de la Apple intr-o lumina mult mai proasta, spunand ca vanzarile sunt mult mai slabe decat credeau. Desigur ca realitatea e undeva la mijloc, iar nimeni nu stie care sunt in realitate vanzarile iPhone XR, cel putin nimeni din afara departamentului Apple care le monitorizeaza, primele indicii sugerand faptul ca telefonul nu e un succes.

“After tracking sell-through data from various retail channels, we believe initial iPhone XR sales are weaker than we expected and weaker than XS/XS Max sales. We estimate global first weekend sales of the iPhone XR to be ~9 million units, 1 million units lower than sales of the XS/XS Max in the first weekend. Compared to the iPhone 8/8Plus, we believe XR sales are better, although the 8 Plus faced some constraints and a smaller sell-through base.”

iPhone XR este un telefon foarte interesant, si cred ca exista sanse foarte bune ca el sa fie un telefon de succes, insa e nevoie si ca Apple sa ofere unele informatii privind vanzarile pe care le-a inregistrat. Apple nu a spus cat de bine, sau nu, s-a vandut seria iPhone XS, nici cat de bine, sau nu, s-a vandut iPhone XR, iar aceste date nu le vom afla clar, ci va trebui doar sa ne bazam pe estimarile facute de catre analistii din diverse colturi de pe glob.