Xiaomi. RECORD de Telefoane Vandute in Dauna Samsung si Apple

Xiaomi. Compania chinezeasca a inregistrat un record de telefoane vandute, in dauna celor de la Apple si Samsung, iar viitorul se anunta si mai bun pentru ei.

xiaomi telefoane record

Xiaomi. In T3 2018 compania chinezeasca a anuntat ca a inregistrat un record de telefoane vandute la nivel global, cu 2 luni inainte de planul initial pentru indeplinira acestui obiectiv foarte indraznet. Mai exact, Xiaomi a vandut 100 de milioane de smartphone-uri la nivel global pana la finalul T3 2018, compania chinezeasca profitand de faptul ca Samsung nu a lansat modele care sa fie cu adevarat dorite de catre clienti, dar si de preturile mai mari ale iPhone.

Xiaomi. Pe data de 26 octombrie a fost inregistrata vanzarea telefonului cu numarul 100 de milioane de catre compania chinezeasca, ea avand cele mai mari dintre vanzari in China, acolo unde a crescut si cel mai mult. Desi are concurenta serioasa de la Huawei, Oppo, Vivo, si alte companii chinezesti, Xiaomi a reusit sa se mentina pe un trend ascendent in ceea ce priveste vanzarile, iar cei de la Samsung au pierdut cel mai mult in T3 2018 in materie de vanzari.

Xiaomi. RECORD de Telefoane Vandute in Dauna Samsung si Apple

Xiaomi. Este surprinzator sa vedem ascensiunea chinezilor pe piata globala a smartphone-urilor, multiple companii din tara inregistrand vanzari tot mai mari in ultimele luni, clatinand pozitiile dominante ale Apple si Samsung. Cei de la Huawei au intrecut Apple in vanzari de doua trimestre fiscale consecutive, si se indreapta cu pasi repezi spre a intrece Samsung, acum cei de la Xiaomi incercand sa-i ajunga din urma pe americani, iar dupa cum se desfasoara lucrurile, asta se va intampla curand.

“According to the goal set by Xiaomi, 100 million shipments will be completed in 2018, and this target will be completed at 11:23 pm on October 26, that is, the annual task will be completed two months ahead of schedule. Lei Jun also stressed that this is a significant milestone in the history of Xiaomi’s development, and it is also the result of Xiaomi’s continuous efforts in technological innovation and quality improvement over the years.”

Xiaomi. Desigur ca telefoanele ieftine sunt cele care se vand cel mai bine pentru producatorii chinezi, in special in China, oamenii cautand cu precadere sa cumpere telefoane la preturi cat mai bune. Xiaomi va reusi cu siguranta sa depaseasca si Apple, chiar daca nu in trimestrul fiscal urmator, insa copierea produselor americanilor, si implementarea unor schimbari care nu exista in produsele lor, au reusit sa genereze vanzari foarte mari.