iOS 12.1. Autonomia Bateriei pentru iPhone

iOS 12.1. Autonomia bateriei pentru iPhone este comparata cu cea pe care o ofera pe iOS 12.0.1 pe o varietate de modele de telefoane ale companiei Apple.

ios 12.1 autonomie baterie iPhone

iOS 12.1. Autonomia bateriei pentru iPhone apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata in ce mod a evoluat aceasta pentru telefoanele pe care Apple le vinde in lumea intreaga in momentul de fata. Compania Apple nu a spus absolut nimic in legatura cu o posibila crestere a autonomiei iPhone in iOS 12.1, iar daca va asteptati la asa ceva, ei bine va recomand sa fiti mult mai rezervati, pentru ca realitatea este diferita fata de asteptari.

iOS 12.1. Clipul video de mai jos ne arata o comparatie intre iOS 12.0.1 si iOS 12.1 in ceea ce priveste autonomia bateriei pe telefoanele iPhone, iar din pacate puteti observa ca nu exista vreo imbunatatire. Vorbim despre o crestere doar 2 – 6 minute in autonomie pentru unele telefoane in iOS 12.1, sau de o reducere cu 2 minute pe altele, iar per total asta inseamna ca telefoanele iPhone n-au pierdut, si n-au castigat absolut nimic in urma acestui update.

iOS 12.1. Autonomia Bateriei pentru iPhone

iOS 12.1. iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 8 sunt testate pentru a ni se arata cum s-a modificat autonomia bateriei, iar din pacate nu vedem si ceea ce se intampla cu modelele mai noi de telefoane. Desigur ca asta nu inseamna ca iOS 12.1 inregistreaza cresteri in autonomie pentru alte modele de telefoane iPhone ale companiei Apple, iar pe iPhone XS Max n-am vazut vreo imbunatatire din vreun punct de vedere, asa ca nu cred ca veti vedea si voi.

iOS 12.1. Din pacate nu ma asteptam ca o imbunatatire a autonomiei bateriei sa fie oferita pentru iPhone, compania Apple evitand sa faca aceste lucruri prin actualizarile sale, dar rezultatele nu se aplica pentru toata lumea. Chiar daca pentru unii iOS 12.1 nu aduce vreo imbunatatire in autonomia bateriei, pentru altii ea exista, in timp ce pentru altii autonomia este mai redusa, asa ca totul depinde de configurarea telefonului vostru, si modul in care il folositi.

12 COMENTARII

  1. Prețul corect al produselor Apple,ar fii undeva la jumătate,dar atâta timp cat “oile” cumpără,prețul crește.

  2. Pai are,la câți bani dai pe un iPhone,ar fi trebuit o baterie pe masura,o actualizare de soft cu plus la sot,nu….

  3. Deci cu cât e mai scump un telefon cu atât trebuie sa țină bateria mai mult? Ce treaba are una cu alta?
    La cât costa un Ferrari ar trebui sa consume 5% in oraș și sa aibe rezervor de 1000 litri,nu? Pai la câți bani dai pe el!

  4. mai baiete, piata va regla pretul ..cu oi sau fara oi. Vad ca asta e problema majora de intelegere privind pretul produselor apple. vrei ceva, platesti sau nu… in rest, inseamna doar frustrari sau dorinte nesatisfacute…

  5. Piata tot reglează prețul……mai nene,în așa fel,de o să ajungă să coste un telefon așa”performant”cum e iphone sau android,numește tu o marca, nejustificat de mult,deja sunt exorbitante prețurile.

  6. Eu am revenit inapoi pe 12.0.1. FaceID e mult mai incet pentru mine pe 12.1 fata de 12.0.1. Nu prea folosesc niciun feature din 12.1, dar FaceID-ul e important. Eu am patit asta pe Xs Max.

  7. Mai doctore ,, o sa fiu atent sa nu dau de tine , cine stie cum ma lasi fara ficat ;)))
    In fine ,,
    La Ferrari nu se poate scoate mai mult , asta e tehnologia , are limite , nici rezervor de 1000 l nu ii poti pune nici 5 % consum nu poti scoate la un motor de 800 cp ,, in schimb , pe piata Smartphone-urilor alti destepti au reusit sa aduca telefoane la fel de performante precum iPhone-ul lui Apple doar ca au o baterie/autonomie /incarcare mult peste ce ofera Apple .
    De ce amfetamine ?? Pentru ca tehnologia permite dar Apple nu ofera clientului mai mult , de ce nu ofera Apple mai mult ,, pentru ca Apple stie cel mai bine si ofera utilizatorului ce vrea in functie de propriile interese .

  8. Nu mai dați exemple mașinii fraților n-au treaba cu ce vb aici ……este normal sa fie un update și bateria sa fie ok la xs iOS 12 bateria era mai ok decât la iOS 12.1 adică plătești 1300£ pe telefon dar diferența prea mare între x și xs nu prea o văd la baterie!!!