iOS 12.1. Autonomia Bateriei pentru iPhone

iOS 12.1. Autonomia bateriei pentru iPhone este comparata cu cea pe care o ofera pe iOS 12.0.1 pe o varietate de modele de telefoane ale companiei Apple.

12

ios 12.1 autonomie baterie iPhone

iOS 12.1. Autonomia bateriei pentru iPhone apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata in ce mod a evoluat aceasta pentru telefoanele pe care Apple le vinde in lumea intreaga in momentul de fata. Compania Apple nu a spus absolut nimic in legatura cu o posibila crestere a autonomiei iPhone in iOS 12.1, iar daca va asteptati la asa ceva, ei bine va recomand sa fiti mult mai rezervati, pentru ca realitatea este diferita fata de asteptari.

iOS 12.1. Clipul video de mai jos ne arata o comparatie intre iOS 12.0.1 si iOS 12.1 in ceea ce priveste autonomia bateriei pe telefoanele iPhone, iar din pacate puteti observa ca nu exista vreo imbunatatire. Vorbim despre o crestere doar 2 – 6 minute in autonomie pentru unele telefoane in iOS 12.1, sau de o reducere cu 2 minute pe altele, iar per total asta inseamna ca telefoanele iPhone n-au pierdut, si n-au castigat absolut nimic in urma acestui update.

iOS 12.1. Autonomia Bateriei pentru iPhone

iOS 12.1. iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 8 sunt testate pentru a ni se arata cum s-a modificat autonomia bateriei, iar din pacate nu vedem si ceea ce se intampla cu modelele mai noi de telefoane. Desigur ca asta nu inseamna ca iOS 12.1 inregistreaza cresteri in autonomie pentru alte modele de telefoane iPhone ale companiei Apple, iar pe iPhone XS Max n-am vazut vreo imbunatatire din vreun punct de vedere, asa ca nu cred ca veti vedea si voi.

iOS 12.1. Din pacate nu ma asteptam ca o imbunatatire a autonomiei bateriei sa fie oferita pentru iPhone, compania Apple evitand sa faca aceste lucruri prin actualizarile sale, dar rezultatele nu se aplica pentru toata lumea. Chiar daca pentru unii iOS 12.1 nu aduce vreo imbunatatire in autonomia bateriei, pentru altii ea exista, in timp ce pentru altii autonomia este mai redusa, asa ca totul depinde de configurarea telefonului vostru, si modul in care il folositi.