5G. Afacerea URIASA de SUTE de MILIARDE de Euro

5G. Viitoarele retele de telefonie mobila vor fi adevarate "mine de aur" pentru operatorii care vor sa profite de popularitatea lor in urmatorii ani de zile.

5g afacere miliarde euro

5G. Viitoarea tehnologie de ultima generatie care va aduce atat de multe oportunitati, si ne va face internetul mobil mult mai rapid, este o afacered e sute de miliarde de euro pentru operatorii de telefonie mobila. Operatorii de telefonie mobila se bazeaza pe popularitatea 5G pentru a-si creste incasarile care cam stagneaza din cauza lipsei unor inovatii tehnologice importante pentru clienti, insa din 2019 lucrurile ar trebui sa se cam schimbe.

5G. Primele retele vor fi lansate chiar de la finalul acestui an, chiar la scara restransa, iar din 2019 vor incepe sa fie disponibile in numar tot mai mare, pentru ca in 2020 sa vedem o distributie mai larga pentru ele. Analistii estimeaza ca pana in 2020 retelele de telefonie mobila bazate pe tehnologii 5G vor genera incasari de aproximativ 260 de miliarde de dolari anual, o cifra impresionanta, dar bazata foarte mult si pe popularitatea pe care il va avea tehnologia, in final.

5G. Afacerea URIASA de SUTE de MILIARDE de Euro

5G. Atingerea unor venituri atat de mari doar in baza serviciilor bazate pe 5G este calculata avand in vedere ca nu doar consumatorii vor folosi tehnologia, ci si multe companii care vor sa profite de oportunitatile oferite de aceste retele. Vorbim aici despre aplicatii industriale pentru 5G, despre integrarea in masinile pe care le conducem zilnic, si despre multe alte tehnologii pe care aceste retele le pot face mult mai bune decat sunt in momentul de fata.

“Mobile operators hoping 5G will be the answer to declining traditional revenues will be boosted by new research which claims income from next generation network services will reach $300 billion (£230bn) a year by 2025. This can not only be explained by the new services that 5G will enable, such as industrial applications, connected cars and enhanced mobile broadband, but also because 5G technology lowers the cost per bit.”

5G. Pentru ca retelele sa fie lansate in numar tot mai mare, operatorii de telefonie mobila investesc zeci de miliarde de dolari anual, o cifra de 60 de miliarde urmand a fi atinsa in cursul anului viitor. Succesul retelelor 5G este cat se poate de usor de ghicit in momentul de fata, avand in vedere interesul foarte mare vis-a-vis de noua tehnologie, asa ca va fi interesant de vazut cat de rapid vor fi create retelele, si cat de multe telefoane compatibile vor fi disponibile.