Android. Telefoanele DOMINA iPhone in Vanzari

Android. Vanzarile de telefoane cu acest sistem de operare au crescut serios in comparatie cu cele pentru iPhone, iata cat de mari sunt diferentele.

android telefoane iphone

Android. Telefoanele cu cel mai folosit sistem de operare de pe planeta au dominat iPhone in vanzari in T3 2018, iar graficul de mai jos arata destul de clar cat de mare este diferenta intre producatori. Europa se dovedeste a fi foarte interesata in telefoanele cu sistem de operare Android, si mai jos puteti vedea cat de mult au crescut vanzarile pentru aceste modele de smartphone-uri pe continent, iPhone inregistrand scaderi aproape peste tot, din pacate pentru Apple.

Android. In Germania, Marea Britanie, Franta, Italia si Spania s-au inregistrat cresteri pentru vanzarile de telefoane cu cel mai popular sistem de operare pentru terminale mobile, in timp ce iPhone a inregistrat o crestere modica doar in Marea Britanie. Puteti observa ca in Franta, Italia si Spania scaderea vanzarilor iPhone este foarte mare, telefoanele cu sistem de operare Android preluand aproape intregul numar de clienti care n-au mai cumparat produsele Apple.

Android. Telefoanele DOMINA iPhone in Vanzari

android telefoane iphone 1

Android. In SUA iPhone a inregistrat o noua crestere in vanzari in comparatie cu sistemul de operare al celor de la Google, insa ramane in continuare la o distanta destul de mare, lucru care nu se va schimba. In China si Australia, iPhone a inregistrat cresteri in vanzari, in timp ce telefoanele cu Android au intrat pe scadere, situatie complet inversa fata de cea din Japonia, unde in mod surprinzator Apple a cam cazut din gratiile fanilor de acolo, si vinde tot mai putin.

“Healthy early sales of iPhone XS and iPhone XS Max models in the States are good news for Apple. The picture is different in Europe, with competition remaining fierce among Android handset brands. European consumers are holding on to their handsets more than two months longer than they were in 2016 meaning the introduction of innovative new models is more important than ever. Huawei is one manufacturer making significant steps in the right direction – six months on from the launch of its P20 series it has consolidated its position as the second best-selling brand in Europe behind Samsung.”

Android. Cota de piata a acestui sistem de operare este de 82% in cele mai importante 5 tari europene in T3 2018, iar iPhone o duce tot mai rau, lipsa unor modele noi peste vara lasand Apple cu scaderi in cotele de piata fata de T3 2017. Desi vanzarile iPhone n-au scazut in T3 2018 fata de T3 2017, cresterea a fost mica, iar in baza evolutiei pietei smartphone, telefoanele cu sistem de operare Android au inregistrat o cota mai mare din vanzarile totale, in anumite tari.