Huawei MATE 20 PRO. PROBLEME MARI cu Noile Ecrane

Huawei MATE 20 PRO probleme ecran

Huawei MATE 20 PRO. Desi a fost lansat de foarte putin timp, noul model de smartphone are raportate de catre clienti probleme foarte mari cu ecranul copiat dupa cele ale iPhone XS si Samsung GALAXY S9. Dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, primii clienti care au cumparat Huawei MATE 20 PRO raporteaza faptul ca ecranele afiseaza culori verzi, in ceata, pe marginile ecranelor noilor telefoanele, cea ce nu este absolut deloc normal pentru un telefon de peste 1000 de euro.

Huawei MATE 20 PRO. Dupa cum prea bine stiti deja, acest telefon are un ecran cu margini curbate spre exteriorul carcasei, copiind design-ul Samsung GALAXY S9, iar de aici pare sa vina adevarata problema. Se pare ca exista light bleeding pe marginile ecranului Huawei MATE 20 PRO, problema fiind vizibila cel mai usor cand este folosit un wallpaper intunecat, dar si cand luminozitatea este setata la o valoare redusa, dar desigur ca nimic nu e normal.

Huawei MATE 20 PRO. PROBLEME MARI cu Noile Ecrane

Huawei MATE 20 PRO probleme ecran 2

Huawei MATE 20 PRO. Compania chinezeasca nu are deocamdata un raspuns oficial privind aceasta problem, dar moderatorul unui forum oficial Huawei din Marea Britanie a spus ca tot ceea ce se intampla este „de asteptat” de la aceste ecrane. Desi cei de la Huawei nu au un raspuns oficial pentru problema, in Finlanda subsidiara companiei inlocuieste toate telefoanele Huawei MATE 20 PRO aduse de catre clienti cu probleme de acest gen, asa ca macar acolo cineva are grija de clienti.

Huawei MATE 20 PRO probleme ecran 1

Huawei MATE 20 PRO. Problema pare totusi sa afecteze doar anumite dintre unitatile seriei, adica acelea care au ecrane produse de catre LG, nu si cele care au ecrane produse de catre BOE. LG a furnizat ecrane cu probleme similare si pentru Google Pixel 3 XL, asa ca e posibil ca tot ceea ce vedem pentru Huawei MATE 20 PRO sa fie o reiterare a acelei probleme, insa ramane de vazut ce va spune in mod oficial compania chinezeasca pentru clientii din lumea intreaga.

Articolul precedenteMAG. 2100 de LEI Pret REDUS pentru iPhone X
Articolul următorOrange. Magazinul Online are Reduceri BUNE la Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.