Huawei MATE 20 PRO. RECORD de Comenzi in Europa

HUAWEI MATE 20 PRO. Un record de comenzi a fost inregistrat in Europa de catre compania Huawei pentru noul model de telefon, iata cat succes are pe piata.

Huawei MATE 20 PRO comenzi europa

Huawei MATE 20 PRO. Compania chinezeasca Huawei a anuntat ca in Europa s-a inregistrat un record de precomenzi pentru acest model de telefon multumita noutatilor importante pe care le aduce. V-am spus deja in repetate randuri ca in Huawei MATE 20 PRO au fost integrate o varietate de premiere, plus multe noutati in comparatie cu modelele anterioare, iar acum vedem si cat de bine a reactionat piata la tot ceea ce ofera compania chinezeasca.

Huawei MATE 20 PRO. Conform chinezilor, precomenzile pentru acest model de telefon sunt cu 40% mai mari decat cele inregistrate pentru P20 Pro in Europa de Vest, acest model de telefon detinand recordul anterior de precomenzi. Seria P20 Pro a avut precomenzi cu 316% mai mari decat seria anterioara in Europa de Vest, deci Huawei MATE 20 PRO are precomenzi cu mult mai mari decat seria Mate 10 lansata in toamna anului trecut.

Huawei MATE 20 PRO. RECORD de Comenzi in Europa

Huawei MATE 20 PRO. Desi noul model de telefon este mai scump decat modelele lansate inaintea sa, se pare ca toate noutatile integrate de catre cei de la Huawei sunt suficient de importante pentru a motiva oamenii sa cumpere telefoanele. In Europa de Vest Huawei MATE 20 PRO a fost oferit impreuna cu smartwatch-uri Watch GT, sau incarcatoare wireless gratuite, promotiile fiind un alt mod prin care clientii au fost convinsi sa cumpere noile modele de telefoane.

“According to Huawei, Mate 20 Pro pre-orders eclipsed P20 Pro pre-orders by 40 percent. Such a wide margin was achieved during the Mate 20 Pro’s first 10 days of pre-order sales. Huawei did not say exactly how many pre-orders it saw for its latest flagship smartphone, but you can bet that the company is happy with its seemingly increased presence in Western Europe.”

Huawei MATE 20 PRO. Din cate se pare, vanzarile pentru aceste modele de telefoane vor fi mai mari decat cele inregistrate pentru seria P20, compania Huawei parand sa fi gasit solutia pentru a iesi in evidenta pe piata Android. In ciuda faptului ca exista concurenta foarte mare, si ca Apple a lansat noi modele de telefoane iPhone, se pare ca Huawei MATE 20 PRO a iesit totusi suficient de mult in evidenta pentru ca oamenii sa-l cmpere in cantitati foarte mari de la producator.