iPad Pro 2018. Placa Video UMILESTE ORICE Telefon Android

iPad Pro 2018. Doar placa video din tableta Apple este mai puternica decat procesorul complet al oricarui alt telefon mobil Android existent acum pe planeta.

iPad Pro 2018 performante

iPad Pro 2018. Noua serie de tablete ale companiei Apple a fost dezvaluita saptamana trecuta in cadrul unei conferinte care ne-a adus foarte multe premiere. Printre ele se numara si noul chip A12X Bionic, in care Apple a inclus un procesor cu 8 nuclee, o premiera pentru iDevice-uri, dar si 6 GB de memorie RAM, o alta premiera foarte importanta.

iPad Pro 2018. Doar modelul de top, cu 1 TB spatiu de stocare, al tabletei are specificatiile de top, impreuna cu o placa video extrem de puternica, iar performantele sale sunt uimitoare. iPad Pro 2018 a obtinut in AnTuTu un scor de 557679 puncte intr-o prima testare, cel mai mare realizat vreodata in aplicatia de benchmarking pentru telefoane si tablete.

iPad Pro 2018. Placa Video UMILESTE ORICE Telefon Android

iPad Pro 2018 performante 1

iPad Pro 2018. Scorul obtinut de catre tableta pentru placa video este aproape la fel de mare precum cel total obtinut de catre iPhone XS, si mai mare decat cel total pentru orice telefon Android. Procesorul din iPad Pro 2018 are un scor cu 20% mai puternic decat cel din iPhone XS, in timp ce placa video este de doua ori mai puternica, Apple facand un salt major.

iPad Pro 2018. Cu acest scor putem spera ca anul viitor telefoanele iPhone ale Apple vor depasi bariera de 400.000 de puncte in aplicatia de benchmarking AnTuTu, ceva ce ar fi cu adevarat uimitor. Deocamdata ne multumim cu atat, iar iPad Pro 2018 nu va fi intrecuta prea curand de vreun alt telefon, nici macar de iPhone, iar de la producatorii Android nu ne putem astepta la ceva mai bun.