Huawei. OFICIAL, DATA de LANSARE a Android 9

Huawei. Data oficiala de lansare a Android 9 pentru telefoane a fost anuntata de catre companie, iata cand va oferi EMUI 9 cu toate noutatile.

huawei android 9

Huawei. Compania a anuntat in mod oficial lansarea Android 9 pentru noi modele de telefoane pe care le vinde in momentul de fata update-ul fiind oferit mult mai devreme decat s-a gandit pana acum compania Samsung sa o faca. Huawei a publicat pe retelele de socializare o imagine in care dezvaluie cand intentioneaza sa lanseze Android 9 pentru telefoanele din seria Mate 10 si P20, data de 10 noiembrie fiind aleasa de catre chinezi pentru asta.

Huawei. EMUI 9 este promovat de catre compania chinezeasca impreuna cu Android 9 pentru modelele de telefoane pe care le are in momentul de fata in vanzare, iar clientii se vor putea bucura de un upgrade foarte important. Partea interesanta este ca Huawei va oferi aceasta actualizare nu doar pentru telefoanele proprii, ci si pentru cele din seria Honor, astfel ca inclusiv clientii care au cumparat modelele mai ieftine se vor bucura de cele mai noi functii pentru Android 9.

Huawei. OFICIAL, DATA de LANSARE a Android 9

huawei android 9 1

Huawei. Practic, incepand din 10 noiembrie telefoanele din seria MATE 10, P20, Honor 10 si View 10 urmeaza sa poata instala Android 9 printr-o actualizare OTA care va fi disponibila in lumea intreaga, teoretic. Stim deja cu totii ca Android 9 aduce mult noutati pentru telefoane, insa cei de la Huawei implementeaza si alte cateva surprize pentru clientii sai, dar desigur ca nimeni nu se astepta ca experienta sa fie una standard, asa cum este la seria Google Pixel.

Huawei. In baza datei anuntate de catre companie, se pare ca Android 9 urmeaza sa fie disponibil la cam 3 luni din momentul in care a fost lansat oficial de catre compania Google, ceva ce este de asteptat pentru producatorii de acest gen. Desigur ca lumea si-ar dori sa aiba disponibile aceste actualizari mult mai repede, insa Huawei si ceilalti producatori nu se prea grabesc sa ofere noutatile pentru ca sunt greu de pregatit pentru atat de multe modele diferite.