Samsung INFINITY FLEX. ASA ARATA Telefonul Pliabil PREZENTAT OFICIAL

Samsung INFINITY FLEX. Astazi a fost prezentat oficial noul telefon pliabil al coreenilor, si in acest articol puteti vedea cum arata si cum functioneaza smartphone-ul.

Samsung INFINITY FLEX arata

Samsung INFINITY FLEX. Aceasta este denumirea primului telefon pliabil inteligent dezvoltat de catre compania Samsung, iar in aceasta seara smartphone-ul a fost prezentat oficial pentru lumea intreaga. In imaginea animata de mai jos puteti vedea cum se deschide si se pliaza Samsung INFINITY FLEX in mana reprezentantului Samsung care l-a prezentat in aceasta seara, dispozitivul parand sa nu fie diferit fata de ceea ce am vazut prin concepte.

Samsung INFINITY FLEX arata 1

Samsung INFINITY FLEX. O versiune speciala a Android 9 a fost creata pentru acest model de telefon, si puteti observa ca atunci cand este deschis arata ca o tableta, desi are margini foarte groase pentru ecran, iar cand este pliat arata ca un telefon normal. Ecranul Samsung INFINITY FLEX are o diagonala de 7.3 inch cand este deschis, la pliere fiind complet inchis, dar un ecran exterior cu diagonala de 4.5 inch poate fi folosit de catre utilizatori.

Samsung INFINITY FLEX arata 2

Samsung INFINITY FLEX. ASA ARATA Telefonul Pliabil PREZENTAT OFICIAL

Samsung INFINITY FLEX arata 3

Samsung INFINITY FLEX. Pana la trei aplicatii pot fi deschise simultan pe acest nou telefon al coreenilor, iar productia Infinity Flex Display, ecranul creat pentru telefon, va incepe in urmatoarele luni, asa cum stiam. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este un prototip al Samsung INFINITY FLEX, iar in ciuda zvonurilor care spuneau ca nu vom vedea un dispozitiv prezentat pe scena, ei bine iata ca acest lucru s-a intamplat, si cred ca multa lume este fericita sa vada in sfasit telefonul.

Samsung INFINITY FLEX arata 4

Samsung INFINITY FLEX. Detalii privind lansarea telefonului, sau specificatiile, n-au fost dezvaluite de catre Justin Denison, vicepresedintele senior Samsung care a prezentat telefonul, dar le vom afla cu siguranta in curand. Cert este ca avem denumirea Samsung INFINITY FLEX pe care o putem asocia cu telefonul, si vedem pentru prima oara ca Samsung pare sa fi facut un telefon interesant pentru utilizatorii din lumea intreaga care asteptau cu nerabdare una semenea dispozitiv.