Google. CUM poti EXPLORA Planeta MARTE cu MAPS

Google. Acum oricine poate explora planeta Marte multumita unei colaborari cu NASA, care a adus imagini in premiera pentru Google Maps, iata cum le vezi.

Google Marte

Google. Multumita unei colaborari dintre compania americana si o universitate din Arizona, acum oricine poate explora planeta Marte din confortul propriei case, multumita datelor adunate de catre NASA de-a lungul anilor. Cei de la Google au creat pentru utilizatorii din lumea intreaga un tur virtual al planetei Marte folosind platforma Google Maps, si vorbim aici despre un set de imagini preluate din satelit de catre agentia spatiala americana de-a lungul anilor.

Google. Conform informatiilor oferite de catre companie, aceasta ar fi cea mai detaliata harta a suprafetei planetei Marte oferita pana in prezent publicului, trei tipuri de moduri de vizualizare fiind disponibile. Cei de la Google ofera posibilitatea de a explora planeta marte prin intermediul imaginilor vizibile prin infrarosu, prin intermediul imaginilor standard, sau a celor care arata inclusiv formele de relief din zona care a fost fotografiata de catre cei de la NASA.

Google. CUM poti EXPLORA Planeta MARTE cu MAPS

Google Marte 1

Google. De-a lungul anilor platforma Google Maps a gazduit o gama variata de imagini din diverse locatii de pe planeta Pamant, insa iata ca acum acum avem inclusiv imagini inregistrate pe planeta Marte. Dupa cum puteti vedea, nu vorbim despre ceva extrem de detaliat, insa Google este prima companie care ofera ofera printr-o platforma de cartografiere optiunea de a vedea imagini de pe o alta planeta, iar asta este cu adevarat impresionant.

Google. Pentru a vedea imaginile este suficient sa accesati google.com/mars, iar acolo veti vedea munti, vulcani, cratere si ce mai puteti voi distinge in imagini, ele fiind analizate cu mare atentie de catre NASA inainte de a fi oferite publicului larg. Google are inclusiv informatii despre denumirile formelor de relief de pe Marte, dimensiunea acestora, dar si locatia pe planeta, plus o explicatie privind motivul pentru care o anumita denumire a fost aleasa, asa ca veti avea explicatii detaliate.

1 COMENTARIU