iPhone 8. Mai POPULAR ca iPhone X, Peste Telefoanele Android

iPhone 8. Popularitatea o intrece pe cea a iPhone X, compania Apple inregistrand vanzari chiar mai mari decat ale telefoanelor Android de pe piata.

iphone 8 popular

iPhone 8. T3 2018 s-a dovedit a fo unul foarte bun pentru aceasta serie de telefoane, compania Apple reusind sa inregistreze vanzari foarte bun pentru model in SUA, acolo intrecand inclusiv iPhone X. Conform celor de la Kantar, iPhone 8 a fost cel mai bine vandut model de smartphone in T3 2018 in SUA, iPhone 8 Plus inregistrand deasemenea vanzari destul de bune, insa nu se specifica daca sunt peste cele ale iPhone X, ele fiind sub seria iPhone XS.

iPhone 8. Multumita vanzarilor bune ale acestei serii, compania Appl ar fi inregistrat o cota de piata cu 5% mai mare in SUA in T3 2018, comparativ cu T3 2017, iar asta probabil din cauza faptului ca preturile de vanzare au fost suficient de mici. iPhone 8 a avut o cota de piata de 9.4% in T3 2018 pe piata smartphone din SUA, deci 1 din 10 telefoane inteligente vandute in tara in cele trei luni incheiate in septembrie a fost acest model al companiei americane.

iPhone 8. Mai POPULAR ca iPhone X, Peste Telefoanele Android

iPhone 8. Vanzarile au mers foarte bine in SUA, insa din pacate in Europa situatia n-a stat chiar la fel de bine, iar asta pentru ca Apple a inregistrat scaderi ale cotei de piata in principalele 5 piete europene. Cei de la Huawei si-au consolidat pozitia secunda pe piata smartphone din Europa in T3 2018, iar Apple ramane pe pozitia a 3-a, in ciuda faptului ca iPhone 8 s-a descurcat foarte bine in SUA, europenii avand alte preferinte in materie de smartphone-uri.

““Healthy early sales of iPhone XS and iPhone XS Max models in the States are good news for Apple. Combined with the continued strong momentum we’re seeing among its iPhone 8 and 8 Plus, these sales have contributed to a 5.0 percentage point increase in OS share for Apple in the US – the biggest gain seen worldwide this quarter. iPhone 8 was the top selling model in the US over the quarter, with a 9.4% share of the handset market.”

iPhone 8. Din pacate pentru Apple, Europa incepe sa fie invadata de catre producatorii chinezi, iar separat de cei de la Huawei, Xiaomi a avut parte de vanzari foarte bune in cateva tari foarte importante. Avand in vedere ca seria iPhone XS este foarte scumpa, iar iPhone XR nu pare sa convinga prea multa lume, e de asteptat ca iPhone 8 sa inregistreze in continuare vanzari bune, iar cei de la Apple sa faca profit si incasari mari, fara a mai creste substantial in vanzarile trimestriale.