HUAWEI Mate 20 Pro. Se vinde deja ca PAINE CALDA

HUAWEI MATE 20 PRO. Noul model de telefon se vinde ca paine calda, compania Huawei reusind sa creeze un produs care este foarte cautat de catre clienti.

HUAWEI Mate 20 Pro popular 361574

HUAWEI Mate 20 Pro. Noua serie de telefoane a celor de la Huawei se vinde ca paine calda deja in foarte multe zone de pe glob, iar dupa ce in Europa am vazut ca modelul Pro e foarte popular, iata ca acelasi lucru e valabil si in alte piete. Mai exact, se pare ca seria HUAWEI Mate 20 Pro are succes foarte mare si in Orientul Mijlociu, cel putin in Emiratele Arabe Unite telefonul generand comenzi atat de mari incat tot stocul pentru lansare a fost epuizat inainte ca ea sa aiba loc.

HUAWEI Mate 20 Pro. Conform celor de la Huawei, noua serie de telefoane a inregistrat precomenzi de 10 ori mai mari decat seria Mate 10, ceea ce este un record, si arata ca atunci cand faci un telefon bun, ai si vanzari pe masura. Huawei spune ca aceasta cerere foarte mare pentru HUAWEI Mate 20 Pro, si modelele mai ieftine din serie, se datoreaza apetitului consumatorilor pentru produse de inalta calitate, care au si multe inovatii integrate de catre producatori.

HUAWEI Mate 20 Pro. Se vinde deja ca PAINE CALDA

HUAWEI Mate 20 Pro. Oficial noua serie de telefoane este programata pentru a intra in vanzare maine in Emiratele Arabe Unite, dar intregul stoc a fost epuizat, iar cei interesati de telefoane trebuie sa se inscrie pe o lista de asteptare. Succesul foarte mare al HUAWEI Mate 20 Pro nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva in momentuld e fata, iar asta pentru ca telefonul contine foarte multe inovatii unele dintre ele chiar in premiera pentru piata smartphone.

“The first batch of pre-orders saw an unprecedented demand and have recently been completed. According to Huawei Consumer Business Group, there was ten times more demand for the Mate 20 series than its predecessor Mate 10.  Huawei reckons the reason for such high anticipation is UAE consumers’ “appetite for high quality products and tech innovation.””

HUAWEI Mate 20 Pro. Inca nu stim ce fel de succes a avut compania Huawei in China cu noua serie de telefoane, insa in Europa de Vest si Orientul Mijlociu se pare ca exista foarte multi oameni interesati sa-i cumpere produsele. Va fi interesant de vazut ce fel de vanzari va genera HUAWEI Mate 20 Pro in celelalte piete in va fi pus in vanzare, insa dupa cum se prezinta lucrurile, e posibil ca Huawei sa intreaca Apple in vanzarile smartphone si in T4 2018.

13 COMENTARII

  1. Este bine ca le intra morcovul in fund celor de la Apple !
    Așa poate pun și ei in cutie casti fără fir și
    Încărcător rapid la un preț decent

  2. Scrie un om care nu are nici iPhone Xs Max, nici Mate 20 Pro dar îşi dă cu părerea. Până şi el compară acest telefon cu iPhone şi nu cu Samsung. Eu zic că tu eşti gluma proastă a acestui site. ?

  3. Bun bun, ramane de vazut cat de bun, p20 isi face treaba dar nici cu X nu imi e rusine , vedem pe viitor ce au de oferit cele doua companii. Samsung iese din discutie, dupa note 9 obosit, un fel de “8s” nu cred ca mai are ceva Samu’ de oferit, s10 va fi o gluma proasta..

  4. Iphone x ai dreptate.Ar fi cazul sa puna “cel putin” incarcatorul rapid.Ca sa puna airpods ar fi prea “mult” pentru apple

  5. Este un tel super îl am de o săptămână sunt super mulțumit de el am scos cartela din iPhone și la pus în vânzare ?sincer deocamdată nu are rival bv wuawei