OPPO. Lansarea celei mai RAPIDE Baterii Externe

OPPO. Producatorul chinez a lansat bateria externa care poate sa incarce cel mai rapid smartphone-urile, iata in cat de putine minute iti poate oferi energia de care ai nevoie!

oppo baterie externa 361584

OPPO. Producatorul chinez care a lansat unul dintre primele telefoane fara decupaj in ecran, dar si cu margini foarte subtiri, surprinde astazi cu lansarea bateriei externe care ofera cea mai rapida incarcare pentru telefoane. Vorbim despre o baterie externa de la OPPO care beneficiaza de tehnologia SuperVOOC, una dintre cele mai rapide disponibile pentru telfeoane mobile, ea fiind capabila sa incarce pana la 40% din bateria unui telefon in doar 10 minute.

OPPO. Conform specificatiilor, bateria externa a chinezilor poate oferi 50W la 10V, 5A, pentru a permite incarcarea unui telefon pana la 40% in doar 10 minute, iar totul acum intr-o baterie externa. Dupa cum puteti vedea, cei de la OPPO au facut o baterie externa tematica, folosindu-se de imaginea binecunoscului pokemon Pikachu pentru a atrage atentia, insa mai importanta este tehnologia care se ascunde in spatele acestui accesoriu extrem de interesant, si util.

OPPO. Lansarea celei mai RAPIDE Baterii Externe

oppo baterie externa 361584 1

OPPO. Bateria externa a companiei are o capacitate de 10.000 mAh, si foloseste tehnologia USB-C pentru a facilita incarcarea, deci vorbim despre tehnologii noi folosite pentru a oferi ceea ce promite compania. OPPO este prima companie care se gandeste sa lanseze o baterie care sa aiba un sistem de incarcare rapida care este atat de eficient, iar cu o capacitate de 10.000 mAh, cam oricine isi poate incarca aproape orice fel de telefon mobil intr-o perioada foarte scurta de timp.

OPPO. Acum daca va intrebati si cam cat costa aceasta baterie externa, ei bine ea este vanduta la pretul de aproximativ 50 de dolari in China, unul destul de mic daca ne uitam serios la ceea ce ofera. Vorbim despre o baterie externa cu o premiera mondiala in ceea ce priveste solutiile de incarcare pentru telefoane mobile, iar OPPO arata ca separat de a copia compania Apple, mai este uneori capabila sa si inoveze in domeniul telefoanelor mobile.