Samsung GALAXY S10. PREMIERA UIMITOARE in LUPTA cu Huawei

Samsung GALAXY S10. O premiera uimitoare este pregatita de catre coreeni in lupta cu Huawei, iata ce vor sa le ofere clientilor din lumea intreaga pentru a ramane in top.

Samsung GALAXY S10 huawei

Samsung GALAXY S10. Pentru ca de ceva vreme pierde lupta cu Huawei, compania Samsung intentioneaza sa ofere o surpriza complet neasteptata pentru noua sa serie de telefoane, in ideea de a nu pierde contactul cu avansul chinezilor. Mai exact, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un nou chip Exynos 9820 dezvoltat de catre coreeni, iar in el urmeaza sa fie integrat un chip neural dual-core, la fel ca in iPhone XS si Huawei MATE 20 Pro, el aducand o serie de avantaje.

Samsung GALAXY S10. Acest nou chip neural urmeaza sa preia procesarea functiilor bazate pe inteligenta artificiala, astfel ca telefonul urmeaza sa inregistreze poze mult mai bune multumita software-ului, dar nu doar atat. Aceste chip-uri au menirea de a prelua de la procesorul principal procesarea oricaror functii legate de inteligenta artificiala, fie ca e vorba de facut poze, folosit asistenti personali, sau orice altceva de acest gen, Samsung GALAXY S10 urmand a ajunge in randul telefoanelor inteligente cu aceasta schimbare.

Samsung GALAXY S10. PREMIERA UIMITOARE in LUPTA cu Huawei

Samsung GALAXY S10. Principalele imbunatatiri sesizabile asteptate de catre mai toata lumea sunt pentru camera, deoarece acum Samsung va putea folosi mai mult inteligenta artificiala pentru ca telefoanele sa faca poze mai bune, asa cum se intampla la Apple si Huawei. Samsung GALAXY S10 are nevoie de un upgrade serios pentru camera deoarece Huawei a intrecut de aproape 1 an de zile compania coreeana, iar iPhone XS Max a facut acelasi lucru cu Note 9.

“Samsung Electronics develops an artificial intelligence application processor (AP) that resembles a human brain. It is applied to the next strategy smartphone ‘Galaxy S10’ (tentative name). Artificial Intelligence AP is a mobile processor with core optimized for artificial intelligence operations such as image processing, image recognition, and speech recognition.”

Samsung GALAXY S10. Din ceea ce tot auzim, compania Samsung pregateste un upgrade major pentru aceasta serie de telefoane in raport cu cea anteriorara, iar daca toate zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, atunci pretul mare va merita platit. In momentul de fata este de asteptat ca seria Samsung GALAXY S10 sa fie lansata undeva spre sfarsitul lunii februarie la Mobile World Congress 2019, vanzarile urmand a incepe undeva prin martie.