Huawei. PRESIUNE URIASA Pusa de catre Samsung

Huawei. O presiune uriasa este pusa de catre compania Samsung in momentul de fata impotriva chinezilor, iata ce au promis ei, si ce intentioneaza sa faca.

huawei presiune

Huawei. O presiune foarte uriasa este pusa de catre compania Samsung pe chinezi cu cel mai recent model de telefon care a fost prezentat pentru lumea intreaga chiar in cursul noptii trecute. Mai mult ca sigur ati vazut primul telefon pliabil pe care Samsung l-a demonstrat pentru toti fanii in cadrul unei conferinte din San Francisco, Huawei neputandu-si indeplini obiectivul de fi prima companie din lume care aduce un asemenea telefon pe piata.

Huawei. Umilitor pentru chinezi este ca o alta companie din China, de care nimeni nu auzise pana acum, a reusit sa prezinte prima un telefon pliabil, si il va lansa prima pe piata, aceasta fiind o lovitura puternica pentru ea. Desigur ca Samsung se afla intr-o situatie similara, insa spre deosebire de Huawei, coreenii au prezentat ieri telefonul lor mobil, si au anuntat ca il vor lansa peste nu foarte mult timp pe piata, asa ca doar chinezii au ramas in dezavantaj.

Huawei. PRESIUNE URIASA Pusa de catre Samsung

Huawei. In momentul de fata stim ca in cadrul companiei chinezesti exista in dezvoltare un telefon pliabil, doar ca nimeni nu stie clar cum arata acesta, si eact cand ar trebui sa fie lansat pentru clientii din lumea intreaga. Cei de la Huawei au spus ca primul lor telefon pliabil va avea conectivitate 5G, si ca dispozitivul va fi lansat undeva prin vara, insa detalii clare cu privire la aparitia sa inca n-au fost publicate, si cel mai probabil nici nu vor fi prea curand, din pacate.

Huawei. In cursa sa pentru a deveni cel mai mare producator de telefoane la nivel global, compania chinezeasca e dispusa sa faca aproape orice, dar nu a reusit sa intreaga in producator necunoscut, chiar din China. Ma astept totusi ca Huawei sa lanseze un telefon pliabil facut in graba, si netestat suficient, si ma astept sa-l prezinte cu multe luni inainte sa-l aduca pe piata, asa cum au facut si cei de la Samsung, asa cum au mai facut ei in trecut.

4 COMENTARII

  1. Samsung a prezentat un display flex nu un telefon, cine va veni cu un telefon mai repede rămâne de văzut, putea și Huawei sa prezinte un display. Samsung a prezentat din disperare acest display sub formă de telefon care era gros ca o tabla de șah