Huawei. NOI DECUPAJE Pregatite pentru Telefoane

Huawei. O prima imagine ne arata ce fel de decupaje pregateste compania pentru telefoanele pe care le va lansa in 2019, iata cat de mare este schimbarea.

huawei decupaje

Huawei. Desi trend-ul in China este de a elimina decupajele din ecranele telefoanelor, se pare ca deocamdata aceasta companie nu are intentia de a renunta la aceasta caracteristica a telefoanelor sale. In imaginea de mai jos puteti vedea un nou tip de decupaj in ecran pe care compania Huawei il pregateste pentru telefoanele sale, acesta parand a fi facut special pentru a permite integrarea unui difuzor in parea frontala a viitoarelor telefoane.

Huawei. Spre deosebire de alte telefoane care au decupaje rotunde care permit ascunderea unei camere frontale in ecran, in cazul chinezilor vedem ca un difuzor ar urma sa fie ascuns in acea regiune. Avand in vedere ca Huawei ar vrea sa ascunda in ecran un difuzor, si nu o camera frontala, este foarte posibil ca aceasta sa iasa din carcasa, precum la telefoanele competitorilor chinezi, sau sa necesite deschidere manuala cu un slider care este montat in carcasa.

Huawei. NOI DECUPAJE Pregatite pentru Telefoane

huawei decupaje 1

Huawei. Imaginea de mai sus a fost preluata dintr-un brevet de inventie al companiei chinezesti, el fiind inregistrat cu nu foarte mult timp in urma, insa dezvaluie destul de clar care ii sunt planurile. Este logic sa vedem de a producatorii de telefoane o dorinta tot mai mare de a elimina decupajele din ecrane, chiar daca doar partial, iar ideea celor de la Huawei va aduce un design mult mai placut pentru telefoanele pe care le va lansa in 2019, si dupa aceea.

Huawei. Nu este 100% sigur ca acest design va fi folosit in seria P30, de exemplu, insa e posibil ca seria MATE 30 sa aiba integrat un ecran care are un decupaj atat de mic, dar despre asta vom afla abia in lunile urmatoare. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Huawei ar trebui sa elimine complet decupajele din ecranele telefoanelor sale, si sa implementeze camerele in carcasa, insa se pare ca deocamdata nu are capacitatea de a face o asemenea schimbare majora.