iPad Pro 2018 are ZECI Magneti Integrati in Carcasa

iPad Pro 2018 are integrati zeci de magneti in carcasa de catre compania Apple, iata cat de impresionant este numarul, si la ce sunt folositi in final.

ipad pro 2018 magneti

iPad Pro 2018 are integrati foarte multi magneti de catre compania Apple, noua tableta a celor din Cupertino putand fi transformata chiar intr-un magnet de frigider multumita lor. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata placa de baza a iPad Pro 2018 unde sunt montati toti aceste magneti, acesta fiind produsul cu cele mai multe componente de acest gen.

iPad Pro 2018 are lansata de catre compania Apple o noua carcasa cu tastatura numita Smart Keyboard, aceasta atasandu-se de tableta folosind magneti, insa nimeni nu stia cam cati sunt. Ei bine, multumita unei analize amanuntite, iata ca in tableta iPad Pro 2018 au fost descoperiti nu mai putin de 90 de magneti care au fost montati de catre compania Apple.

iPad Pro 2018 are ZECI Magneti Integrati in Carcasa

ipad pro 2018 magneti 1

iPad Pro 2018 a avut acesti magneti descoperiti folosind o folie speciala care a fost aplicata peste carcasa tabletei in zonele in care se considera ca sunt magneti, iar rezultatul e interesant. Multi dintre magneti sunt plasati special pentru a permite conectarea Smart Keyboard la tableta, insa in cazul restului nu prea exista explicatii clare cu privire la prezenta lor.

iPad Pro 2018 are 90 de magneti, dupa cum v-am spus mai sus, iar numarul este unul impresionant, insa compania Apple nu va explica vreodata de ce exista atat de multi folositi.