Windows 10. PROBLEMA care a SPERIAT Utilizatorii

Windows 10. O problema recunoscuta de catre compania Microsoft a speriat multi utilizatori in cursul zilei de ieri, si inca nu a fost rezolvata, iata ce se intampla.

windows 10 activare

Windows 10. Zilele trecute utilizatorii sistemului de operare al Microsoft au fost speriati de o alerta trimisa de catre software care s-a dovedit a fi o problema din serverele companiei americane, si nu ceva care sa genereze griji reale. Mai exact, multi utilizatori ai Windows 10 dintr-o varietate de tari au inceput sa primeasca mesaje de alerta prin care erau anuntati ca sistemul lor de operare nu este activat, desi ei aveau o licenta valida pentru el instalata.

Windows 10. Problemele principale au aparut pentru versiunea Pro a sistemului de operare al companiei Microsoft, cei din Redmond confirmand ca totul are la baza o eroare existenta in serverele de activare. Gafa a speriat multa lume care avea cheie de activare pentru Windows 10 folosita pentru instalarea sistemului de operare, iar mesajul de alerta pe unii i-a facut sa creada ca au avut calculatoarele sparte de hackeri si furate chile pentru activarea licentei sistemului de operare.

Windows 10. PROBLEMA care a SPERIAT Utilizatorii

windows 10 activare 1

Windows 10. Desi Microsoft a recunoscut existanta problemei inca de acum mai bine de o zi, nici in momentul de fata ea nu a fost rezolvata, si inca mai exista persoane care se plang din cauza faptului ca nu reusesc sa isia ctiveze sistemele de operare pentru calculatoare. Din pacate Microsoft nu a explicat ce anume genereaza aceste probleme pentru activarea Windows 10, si nici nu a oferit vreo posibila data la care lucrurile vor reveni la normal pentru toata lumea.

Microsoft has just released an Emerging issue announcement about current activation issue related to Pro edition recently. This happens in Japan, Korea, American and many other countries.I am very sorry to inform you that there is a temporary issue with Microsoft’s activation server at the moment and some customers might experience this issue where Windows is displayed as not activated. Our engineers are working tirelessly to resolve this issue and it is expected to be corrected within one to two business days.

Windows 10. De-a lungul timpului au existat destul de multe probleme cu sistemul de operare al celor de la Microsoft, multe dintre ele fiind rezolvate cu greu de catre americani, iar in aceasta situatie lucrurile par sa stea la fel. Daca ati primit vreo alerta precum cea din imaginea de mai sus, atunci e bine sa stiti ca al vostru Windows 10 este in continuare activat, si ca problema este cu serverele de activare ale celor de la Microsoft, deci nu va speriati.