BLACK FRIDAY EMAG 2018 DATA. CAND INCEPE in Romania

BLACK FRIDAY EMAG 2018 DATA. Ziua in care incepe nebunia reducerilor a fost anuntata, iata cand vei putea cumpara ce-ti dorest la pret mult mai mic decat de obicei.

BLACK FRIDAY EMAG 2018 DATA

Black Friday eMAG 2018 Data. Cand incepe nebunia reducerilor la eMAG toata lumea vrea sa stie, ofertele urmand a fi disponibile in aceasta pagina iar toata lumea a afla ziua inca din cursul saptamanii trecute. Probabil multi dintre voi stiati deja ca reducerile vor incepe la Black Friday eMAG 2018 Data de 16 noiembrie, adica peste mai putin de o saptamana din acest punct, oferte la peste 3 milioane de produse fiind anuntate de catre magazinul online din Romania.

Black Friday eMAG 2018 Data. In dimineata zilei de 16 noiembrie se va da startul tuturor reducerilor mari din cadrul acestei campanii, si vom avea cu siguranta foarte multe surprize pregatite de catre magazin. In cadrul Black Friday eMAG 2018 Data este de asteptat ca reducerile sa fie de pana la peste 80%, la nivel general, asa ca veti gasi produse din aproape orice categorie disponibile la preturi mult mai mici decat in mod normal in tara noastra.

BLACK FRIDAY EMAG 2018 DATA. CAND INCEPE in Romania

Black Friday eMAG 2018 Data. Spre deosebire de restul magazinelor online, cei de la eMAG vor organiza reducerile doar in data de 16 noiembrie, fiind magazinul de la care exista si cele mai mari asteptari. Reprezentantii magazinului online se asteapta ca de Black Friday eMAG 2018 Data sa se obtina vanzari de 400 de milioane de LEI, o cifra uriasa, dar care poate fi atinsa, mai ales ca anul trecut s-a depasit usor suma de 300 de milioane de LEI.

Black Friday eMAG 2018 Data. Au fost deja anuntate toate categoriile de produse care vor beneficia de reduceri, dar si produsele speciale care vor fi disponibile in cadrul magazinului online, asa ca toata lumea va putea gasi ceva de cumparat astazi. Din pacate nu se stie si ora la care va incepe Black Friday eMAG 2018 Data in ziua de 16 noiembrie, asa ca ramane sa vedem ce fel de informatii vor mai aparea in urmatoarele zile in legatura cu acest lucru.