iPhone X. Apple REPARA GRATUIT aceasta PROBLEMA GRAVA

iPhone X. Apple a anuntat astazi un nou program de reparatii gratuite, o problema grava a ecranului telefonului beneficiind de rezolvarea fara cost a defectului.

iphone x problema ecran

iPhone X. Noaptea trecuta compania Apple a anuntat lansarea unui nou program menit sa ofer reparatii gratuite pentru o problema serioasa care afecteaza clientii ce au cumparat aceste telefoane foarte scumpe. Mai exact, vorbim despre o problema cu ecranul iPhone X, care refuza sa mai raspunda la comenzipe toata portiunea sa, ori doar anumite portiuni, cei de la Apple descoperind ca problema are la baza o componenta care se defecteaa in timp.

iPhone X. Astazi a fost anuntat oficial programul de reparatii gratuite pentru telefoanele afectate, iar asta inseamna ca puteti merge cu telefonul vostru in orice Apple Store, sau service autorizat, pentru a benficia de reparatia gratuita. Apple reparara si telefoanele iPhone X ale caror ecrane sunt actionate chiar si fara ca utilizatorii sa le atinga, asa ca daca aveti unul dintre aceste modele, atunci nu va trebui sa platiti pentru vreo reparatie.

iPhone X. Apple REPARA GRATUIT aceasta PROBLEMA GRAVA

iPhone X. Acest model de telefon a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, iar cum americanii ofera doar 1 an de garantie pentru produse, unii clienti au iesit deja din perioada de garantie. In aceasta idee, cei care aveau ecranul iPhone X afectat de catre aceasta problema erau nevoiti sa plateasca pentru reparatie, insa acum vor putea vizita un Apple Store, sau un service autorizat, unde vor beneficia de o reparatie fara vreun cost.

Apple has determined that some iPhone X displays may experience touch issues due to a component that might fail on the display module. An affected device may exhibit the following: The display, or part of the display, does not respond or responds intermittently to touch; The display reacts even though it was not touched. Apple or an Apple Authorized Service Provider will replace the display module on eligible devices, free of charge.

iPhone X. In Romania telefoanele iPhone sunt vandute cu o garantie de 2 ani pentru clientii persoane fizice, asa ca e cam imposibil sa nu fi beneficiat oricum de reparatie gratuita in baza garantiei. Daca ati cumparat telefonul de pe OLX, alte website-uri de anunturi, sau din afara Romaniei, atunci aceasta problema a ecranului iPhone X isi va gasi rezolvare gratuita doar la un service autorizat al companiei Apple, unde va trebui sa fie verificat telefonul, in prealabil.

Articolul precedentSamsung GALAXY S8. Vestea GROZAVA privind Android 9
Articolul următorBLACK FRIDAY EMAG 2018 DATA. CAND INCEPE in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.