iPhone X. Apple REPARA GRATUIT aceasta PROBLEMA GRAVA

iPhone X. Apple a anuntat astazi un nou program de reparatii gratuite, o problema grava a ecranului telefonului beneficiind de rezolvarea fara cost a defectului.

iphone x problema ecran

iPhone X. Noaptea trecuta compania Apple a anuntat lansarea unui nou program menit sa ofer reparatii gratuite pentru o problema serioasa care afecteaza clientii ce au cumparat aceste telefoane foarte scumpe. Mai exact, vorbim despre o problema cu ecranul iPhone X, care refuza sa mai raspunda la comenzipe toata portiunea sa, ori doar anumite portiuni, cei de la Apple descoperind ca problema are la baza o componenta care se defecteaa in timp.

iPhone X. Astazi a fost anuntat oficial programul de reparatii gratuite pentru telefoanele afectate, iar asta inseamna ca puteti merge cu telefonul vostru in orice Apple Store, sau service autorizat, pentru a benficia de reparatia gratuita. Apple reparara si telefoanele iPhone X ale caror ecrane sunt actionate chiar si fara ca utilizatorii sa le atinga, asa ca daca aveti unul dintre aceste modele, atunci nu va trebui sa platiti pentru vreo reparatie.

iPhone X. Apple REPARA GRATUIT aceasta PROBLEMA GRAVA

iPhone X. Acest model de telefon a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, iar cum americanii ofera doar 1 an de garantie pentru produse, unii clienti au iesit deja din perioada de garantie. In aceasta idee, cei care aveau ecranul iPhone X afectat de catre aceasta problema erau nevoiti sa plateasca pentru reparatie, insa acum vor putea vizita un Apple Store, sau un service autorizat, unde vor beneficia de o reparatie fara vreun cost.

Apple has determined that some iPhone X displays may experience touch issues due to a component that might fail on the display module. An affected device may exhibit the following: The display, or part of the display, does not respond or responds intermittently to touch; The display reacts even though it was not touched. Apple or an Apple Authorized Service Provider will replace the display module on eligible devices, free of charge.

iPhone X. In Romania telefoanele iPhone sunt vandute cu o garantie de 2 ani pentru clientii persoane fizice, asa ca e cam imposibil sa nu fi beneficiat oricum de reparatie gratuita in baza garantiei. Daca ati cumparat telefonul de pe OLX, alte website-uri de anunturi, sau din afara Romaniei, atunci aceasta problema a ecranului iPhone X isi va gasi rezolvare gratuita doar la un service autorizat al companiei Apple, unde va trebui sa fie verificat telefonul, in prealabil.

25 COMENTARII

  1. Vai, dar nu se poate. Apple e premium, nu se strică niciodată! Era unu pe-aici care zicea că doar chinezăriile ordinare au defecte… ?

  2. Bravo tata, mare reparator, asta pe cand Sammy iti scoate telefonul din garantie daca ai probleme cu displayul desi nu sunt urme de socuri..

  3. Ce sa copieze Samsung ?? Mizeria aia de 1 AN garantie ?? Ce faci DUPA ?? Te milogesti de parteneri sa-ti repare aifonul in service-urile lor , cu mana de lucru super calificata ;)))
    Problema e alta ,, exista un an in care Apple sa nu initieze programe de inlocuit componete ??
    Bine ca fanii nu slavesc precum “desteptul satului ” si ii dau in judeceta ca altfel nu reparau nimic .

  4. Dai 1 ban dar stai in fata! De aia costa Apple devices mai mult ca ai garantie de calitate. Sper sa nu copie si samsung asta.

  5. Si eu am scapat de iPhone si am liat un S9. Ma saturasem de telefon de cacao cu pretentii de duh sfant pogorat. Ca scrb ala

  6. @amfetamin !! In UE
    Apple ofera 1 AN garantie , restul acopera vanzatorul / operatorul . Reparatia dupa primul an , Dumezeu cu mila in functie de unde ai cumparat produsul .
    Uite garantia care ma intereseaza pe mine 2 ANI oferiti pentru telefoane , tablete , etc . 3-5-10 ani pentru alte produse vandute de ei .
    In US garatia este de UN AN , vrei sa-ti dea Samsung 2 ani in US cand legea la ei spune 1 AN ??
    Ex , daca ai cumparat iPhone de la operatori dupa primul an te poti duce in service-ul Apple doar cu bani , cei de acolo iti vor spune sa mergi in service-urile celor de unde ai cumparat iPhone-ul .

  7. Doar ca Mercedes , BMW , Audi nu initiaza programe de rechemare cu fiecare model lansat .
    Se mai intampla nu e valabil la Apple , la ei se intampla anual cu fiecare produs lansat .

  8. Apple mai nou e premium doar la pret, din pacate. Singurul “wow” e cand iti spune pretul la prezentare. Cand te uit in sala, pana si aplaudacii au ochii scosi ca la melc.

  9. Nu este adevărat. Am avut eu o problema la un Galaxy s8 cu display-ul in anumite părți nu funcționa și s-a rezolvat foarte repede (60 minute). Display-ul schimbat fara nicio problema și garanția merge in continuare

  10. La mine refuza să mearga uneori coltul din dreapta sus când vreau să trag control center ul și uneori nu se trezeste când îl “ciocanesc” pe ecran..și alte ori incepe să-mi apese singur pe partea de sus a display-ului