Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA Decupajul CIUDAT

Samsung GALAXY S10. Dupa un an in care a evitat acest trend, compania Samsung va implementa in sfarsit un decupaj in ecranele telefoanelor, iata cum va arata.

Samsung GALAXY S10 decupaj

Samsung GALAXY S10. Compania Samsung a anuntat zilele trecute lansarea unor noi tipuri de ecrane cu decupaj pentru telfeoanele pe care le va vinde, insa se pare ca ele ar urma sa fie folosite doar in cele de clasa medie. Printre ele se afla si un unou ecran care are denumirea Infinity-O, iar in Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie implementata o componenta de acest gen, insa se pare ca decupajul nu va fi pozitionat chiar in centrul ecranului.

Samsung GALAXY S10. Imaginea de mai jos este un concept pentru noul model de smartphone pregatit pentru lansare, iar decupajul ar urma sa fie integrat in partea stanga sus a ecranului, ca la ASUS Zenfone 6. Chiar luna trecuta a fost anuntat faptul ca Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba un ecran cu o camera ascunsa sub el, intr-un decupaj, iar desi toata lumea credea ca aceasta va fi centrata, se pare ca va fi pozitionata intr-o parte laterala a acestuia.

Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA Decupajul CIUDAT

Samsung GALAXY S10 decupaj 1

Samsung GALAXY S10. Din moment ce ASUS a luat aceasta decizie ciudata pentru telefonul sau, schimbarea facuta de catre compania Samsung nu va fi complet noua, iar asta pentru ca exista un precedent. Desigur ca asta nu inseamna ca a integra un decupaj intr-o parte laterala a ecranului este o idee buna, insa Samsung GALAXY S10 pare sa vina intr-adevar cu ceva diferit in comparatie cu celelalte telefoane existente pe pietele din intreaga lume.

Samsung GALAXY S10. va avea totusi un ecran cu diagonala mai mare implementat de catre compania coreeana, iar aceasta este o veste foarte buna pentru utilizatorii din lumea intreaga. Nu se stie deocamdata sigur ce diagonala va avea ecranul Samsung GALAXY S10, insa se speculeaza ca aceasta ar fi de 5.8 inch, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch, alte noutati majore fiind pregatite deasemenea.