Huawei. PROBLEMA pe care NIMENI nu o Credea Rezolvata

Huawei. O problema pe care nimeni nu o credea ca fiind posibila pentru a fi rezolvata, a fost totusi depasita de catre chinezi, iata cum s-a intamplat asta.

huawei premium

Huawei. Ani si ani de zile de incercari de a rezolva o problema serioasa prin care a trecut compania chinezeasca au adus intr-un final rezultatul dorit de catre ea, si intreaga lume a ramas uimita de ceea ce se intampla. Huawei a reusit dupa foarte multi ani de chin sa gaseasca solutia pentru a rezolva problema vanzarilor de telefoane premium in pietele dezvoltate, mai exact in cele din Europa, Asia, sau Orientul Mijlociu, pentru ca in SUA are produsele interzise.

Huawei. Compania a raportat un succes fulminant cu seriile P20 si Mate 20 in tari precum Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, sau Italia, acolo telefoanele fiind extrem de cautate de catre consumatori. In Orientul mijlociu MATE 20 Pro al celor de la Huawei s-a vandut in totalitate inainte de a fi lansat efectiv in magazine, iar asta arata faptul ca problema asocierii brand-ului cu ideea de produse premium a fost rezolvata de catre companie.

Huawei. PROBLEMA pe care NIMENI nu o Credea Rezolvata

Huawei. In general, putine dintre brand-urile asiatice sunt considerate premium de catre consumatori, si pe buna dreptae, doarece vasta majoritate a companiilor de acolo fac produse foarte proaste. Companii precum Samsung, Sony, LG, Phillips, HTC, si alte cateva au reusit sa isi faca un renume la nivel mondial cu produsele pe care le vand, iar cei de la Huawei au gasit deasemenea o solutie pentru problema asocierii cu un brand premium, desi are obiceiul de a isi insela consumatorii cu metodele de promovare.

Huawei. In momentul de fata, aceasta companie poate fi privita ca una cu o poveste de succes, deoarece in doar 3 – 4 ani a reusit sa-si faca un renume pe piata smartphone la nivel global, si a reusit sa depaseasca Apple in vanzarile totale. Mai mult decat atat, Huawei se apropie de Samsung in vanzari, majoritatea telefoanelor vandute fiind de clasa medie si inferioara, dar vanzarile premium sunt in continua crestere, si le-a putea depasi inclusiv pe cele ale coreenilor.

4 COMENTARII

  1. Am butonat mate 20 pro. Cameraeste intr-adevar interesanta dar nu intr-atata de periculoasa sa justifice un pret de 1000 de euro pe el.

  2. Stai linistit ca nici in iphone x nu gaseai foarte multe si totusi au fost care au platit 1000 pe el … cu iphone xs au inceput relativ sa bage piese de top sa zic asa si sa zic ca ar merita 1000 …dar ce e sub iphone xs nu prea se merita banii…sa fim realisti acum …cea mai buna varianta pentru romania ca si pret/calitate/ specificatii cred ca oneplus 6t este cel mai optim telefon si realist pret…ultimele piese de pe piata ultima tehnologie de cititor sub display fata de ce ofera restul doar ca na este android si nu stiu cati se obisnuiesc cu el daca vin de pe ios …

  3. Nachos… poate pentru puterea ta de cumpărare este bun “One plus”… eu nu as da niciodată bani pe așa ceva…
    Și când faci o comparație sau o afirmație, mai documentează-te.