Fashion Days. BLACK FRIDAY 2018 cu REDUCERI MARI si un CONCURS

Fashion Days. Astazi a fost anuntat startul Black Friday 2018 in Romania, impreuna cu reducerile care vor fi oferite, inclusiv un concurs pregatit de magazin.

Fashion Days BLACK FRIDAY 2018

Fashion Days. Black Friday 2018 a fost anuntat de catre magazinul online ca fiind pregatit pentru a incepe in aceasta pagina in cursul zilei de 15 noiembrie, magazinul detinut de eMAG avand o zi in avans pentru promotii. Conform traditiei, cei de la Fashion Days vor avea reduceri de pana la 90% pentru foarte multe produse din stoc in ziua de Black Friday 2018, astfel ca veti putea cumpara o gama foarte variata de produse extrem de interesante la preturi excelente.

Fashion Days. Peste 1.5 milioane de produse vor fi disponibile cu reduceri de pana la 90% in cadrul campaniei Black Friday 2018 a magazinului online, numarul fiind mai mare decat cel inregistrat in cursul anului trecut. Conform informatiilor publicate de catre Fashion Days, Black Friday 2018 va incepe la ora 19:00 a zilei de 15 noiembrie, deci in seara zilei de joi, astfel ca lumea va putea cumpara de acolo produsele dorinte inainte ca reducerile de la eMAG sa fie anuntate.

Fashion Days. BLACK FRIDAY 2018 cu REDUCERI MARI si un CONCURS

Fashion Days. 36 de ore va dura campania de reduceri a magazinului online in aceasta pagina pentru Black Friday 2018, astfel ca oricine va dori sa cumpere ceva, va avea ample oportunitati pentru a cauta exact ceea ce isi doreste. Comenzile facute la Fashion Days pentru Black Friday 2018 vor fi livrate pana pe 21 noiembrie, sau cel putin asta e tinta magazinului online, iar retururile vor putea fi facute inclusiv in showroom-urile eMAG, sau la oficiile Postale din Romania.

Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. În cele 36 de ore dedicate campaniei Black Friday, anticipăm că vom vinde cât vindem într-o lună, adică aproximativ 35 milioane de lei, de la 24 milioane de lei în 2017. În premieră, de acest Black Friday, clienții vor putea returna orice comandă la oficiile poștale de pe întreg teritoriul țării și în showroom-urile eMAG – unde își vor primi banii pe loc.

Fashion Days. Ca de obicei, vorbim despre produse din toate categoriile existente in website, iar pentru Black Friday 2018 vor fi, desigur, reprezentate asa cum trebuie inclusiv brand-urile cele mai mari de incaltaminte si imbracaminte. Fashion Days s-a pregatit asa cum trebuie pentru Black Friday 2018, si desigur ca exista asteptarea ca acesta sa fie cel mai mare eveniment de reduceri din istoria magazinului online, lucru care are sanse mari de a se intampla.