Huawei. Functia INOVATOARE ce e o GLUMA PROASTA

Huawei. O functie prezentata ca fiind inovatoare se dovedeste a fi doar o gluma proasta, iar asta pentru ca ea este complet inutila pentru clientii companiei.

huawei incarcare

Huawei. Pentru telefonul MATE 20 Pro compania chinezeasca a anuntat o serie de inovatii foarte interesante, unele dintre ele fiind oferite chiar in premiera, iar printre acestea se numara si o functie pentru incarcarea de telefoane si accesorii. Da, ati citit bine, Huawei a implementat in MATE 20 PRO o functie care permite ca telefonul sa fie folosit ca incarcator wireless pentru a incarce orice fel de telefon, sau accesoriu, care poate fi incarcat wireless de oriunde.

Huawei. Ceea ce nu s-a spus foarte clar este ca aceasta functie nu este activa tot timpul, si ca activarea sa necesita navigarea prin meniurile de setari din telefoanele chinezilor, ea nefiind chiar atat de usor de descoperit. In momentul in care este descoperita, si activata, functia se dezactiveaza in cateva secunde daca dispozitivul care trebuie incarcat nu este rapid plasat pe carcasa MATE 20 Pro, compania Huawei gandind sistemul asa pentru ca el sa nu consume in mod inutil energie.

Huawei. Functia INOVATOARE ce e o GLUMA PROASTA

Huawei. Presupunand ca planetele s-au aliniat si produsul dorit se pune la incarcat pe MATE 20 Pro, acum vine intrebarea privind puterea in W pe care telefonul chinezilor o poate livra pentru incarcare. Ei bine, in testele facute pana in prezent, s-a descoperit ca MATE 20 Pro poate oferi doar 2.5W pentru incarcarea telefoanelor si accesoriilor prin wireless, iar desigur ca Huawei nu a specificat asta in momentul lansarii ei, pentru ca toata lumea si-ar fi batut oc de aceasta bataie de joc.

The 10W-rated Pixel Stand never charged up as quickly as the 15/18W wired USB Type-C charger. The Huawei Mate 20 Pro charged up the Pixel 3 even slower still. We were expecting a result in the 5W range, which should make it about half as fast as the Pixel Stand for a result of just under 1,000mAh with AccuBattery. To confirm these readings, I charged the LG V40 with both the Pixel Stand, which defaults back to 5W, and the Mate 20 Pro. The results clocked in at 1,078mAh and 509mAh respectively, confirming the Mate 20 Pro charges other phones at about half the speed of regular 5W wireless charging docks.

Huawei. 2.5W pentru incarcare wireless este egal cu zero, un iPhone XS, de exemplu, avand nevoie de vreo 5 – 6 ore pentru a fi incarcat complet, iar asta desi compania a spus ca pot fi incarcate si telefoanele celor de la Apple. Practic, Huawei a implementat in telefoanele sale o functie foarte interesanta, in premiera, insa ea este o gluma proasta, asa cum sunt unele produse ale companei, si asa cum sunt unele dintre anunturile de acest gen, din pacate pentru consumatori.