BLACK FRIDAY eMAG. iPhone, iPad, Mac cu REDUCERI MICI

BLACK FRIDAY eMAG. iPhone, iPad, Mac, si alte produse Apple vor avea reduceri mici, iata lista de companii care vor avea reducerile cele mai mari pe 16 noiembrie.

BLACK FRIDAY eMAG iphone

BLACK FRIDAY eMAG va incepe pe 16 noiembrie, iar in aceasta pagina gasiti toate detaliile evenimentului, iar din pacate tot acolo ni se spune ca produsele Apple nu vor avea reducerile mari pe care le asteptam. Conform magazinului online, cu ocazia BLACK FRIDAY eMAG, iPhone, iPad, Mac, Beats, AirPods, si restul produselor Apple nu se vor numara printre cele care vor beneficia de reduceri foarte mari, iar asta probabil ca va asteptati si voi de ceva timp.

BLACK FRIDAY eMAG. In cadrul campaniei de reduceri pe care magazinul online o va desfasura, reducerile cele mai mari vor fi pentru o gama foarte variata de brand-uri, dar singurul producator mare de telefoane dintre companii, este Samsung. Separat de Samsung, LG si Lenovo vor mai avea reduceri de BLACK FRIDAY eMAG, insa nu vedem acolo Apple, Huawei, Sony, sau alte companii care vand smartphone-uri, deci e clar cine e interesat sa vanda foarte mult.

BLACK FRIDAY eMAG. iPhone, iPad, Mac cu REDUCERI MICI

BLACK FRIDAY eMAG iphone 1

BLACK FRIDAY eMAG. In anii trecut au existat produse ale companiei Apple printre cele care aveau parte de promotiile cele mai mare, adica acelea care se vindeau in primele minute in aceasta pagina. Anul acesta e foarte posibil ca de BLACK FRIDAY eMAG sa nu se mai intample asta, iar din pacate s-ar putea sa nu aveti ocazia de a cumpara un produs Apple nou, la pret foarte mic, deci ar fi bine sa va impacati din timp cu acest gand, chiar daca nu va convine.

BLACK FRIDAY eMAG. Desi cei de la Apple, sau Huawei, nu vor avea reduceri foarte mari, zilele acestea magazinul online ar trebui sa anunte produsele care beneficiaza de cele mai mari promotii in timpul zilei de 16 noiembrie. Nu uitati sa reveniti pe iDevice.ro zilele acestea pentru a afla care sunt cele mai bune reduceri pentru orice fel de produse electronice, si nu numai, in cadrul BLACK FRIDAY eMAG, lista urmand a fi foarte mare.