Orange. ANUNTUL care AFECTEAZA TOTI CLIENTII

Orange. Operatorul anunta ca va oferi internet mai mult si mai ieftin in roaming pentru abonamente si cartele, pretul per MB fiind redus substantial.

orange internet roaming

Orange. Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a anuntat astazi reducerea tarifelor pentru internet in roaming pentru clientii din Romania, plus cresterea traficului oferit pentru clientii cu abonamente si cartele. Conform celor de la Orange, inceapand cu data de 1 ianuarie a anului 2019, costul unui MB de trafic de internet facut in roaming se va reduce de la 0,0071 euro/MB la 0,0053 euro/MB pentru toti clientii cu abonamente si cartele preplatite.

Orange. Modificarea este facuta in conformitate cu reglementarile europene, iar multumita acestei schimbari, 1 GB de trafic de internet facut in roaming va costa 5.3 euro in loc de 7.1 euro, cat costa in momentul de fata. Reducerea este una substantiala, iar daca faceti mult trafic de internet in roaming, atunci veti beneficia de mai muti MB pentru a naviga pe internet, a incarca poze si clipuri video pe retelele de socializare, sau orice mai faceti voi de pe telefoane, sau tablete.

Orange. INTERNET mai MULT si mai IEFTIN in Roaming

Orange. Pentru abonamentele ale caror tarif pentru trafic de internet in roaming este mai mic decat cel anuntat ca fiind valabil incepand cu 1 ianuarie, operatorul spune ca se va aplica tariful national in roaming SEE. In afara tarifului de internet in roaming, cei de la Orange nu fac alte modificari pentru tarifele de SMS_uri si apeluri, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca se va schimba ceva aici, iar oricum acestea din urma sunt in general nelimitate, sau suficient de multe pentru a nu va face griji.

Vesti bune! Din 1.01.2019, tariful de roaming pentru traficul de internet suplimentar in SEE scade de la 0,0071 euro/MB la 0,0053 euro/MB (TVA inclus), iar volumul de date disponibil in roaming SEE fara cost suplimentar va creste, conform reglementarilor europene. Daca prin abonamentul tau beneficiezi de un tarif national mai mic de 0,0053 euro/MB, tariful in roaming SEE va fi cel national. Poti verifica volumul de date disponibil in roaming SEE din ianuarie la *100# sau in contul tau Orange. Tarifele de roaming pentru a apela sau trimite SMS raman neschimbate, iar apelurile si SMS-urile primite sunt gratuite. Iti reamintim ca poti folosi beneficiile nationale si in roaming SEE, in limita politicii de utilizare rezonabila. Detalii pe www.orange.ro/roaming.

Orange. Desigur ca aceasta schimbare va fi facuta nu doar de catre acest operator telecom, ci si de catre ceilalti, daca vorbim despre o reglementare pe care o impune Comisia Europeana pentru consumatori. Orange a inceput sa trimita SMS-uri catre toti clientii pentru a-i alerta in legatura cu aceasta modificare, asa ca cel mai probabil veti primi si voi unul, iar inca de pe acum puteti calcula de cat trafic suplimentar de internet in roaming veti beneficia.