AirPods 2 – Anuntul privind Lansarea Castilor Apple

airpods 2 2018

AirPods 2 sunt asteptate de catre foarte multa lume in momentul de fata, noua pereche de casti a celor din Cupertino fiind zvonita pentru lansare in multiple randuri in ultimele luni. Din pacate, desi era asteptata lansarea castilor AirPods 2 in cadrul conferintei pentru prezentarea seriei iPhone XS, acest lucru nu s-a intamplat, nici in conferinta pentru prezentarea iPad Pro.

Acum, un cunoscut leaker de informatii privind telefoane mobile sustine ca AirPods 2 ar urma sa fie lansate de catre compania Apple pana la finalul acestui an. Desigur ca mai toate zvonurile aparute inaintea acestuia sugerau faptul ca AirPods 2 vor fi lansate abia in 2019, insa avand in vedere ca acest leaker a avut pana acum date valide, credibilitatea sa e ridicata.

AirPods 2 – Anuntul privind Lansarea Castilor Apple

AirPods 2 sunt asteptate pentru ca ar trebui sa aduca cel putin o carcasa care are un LED special care anunta cand ele sunt suficient de bine incarcate, sau nu. Separat de aceasta modificare, nu sunt asteptate alte schimbari importante, iar asta pentru ca Apple le-ar pregati pentru o alta versiune imbunatatita a castilor wireless ale celor din Cupertino.

AirPods 2 ar aduce o imbunatatire minora pentru castile celor de la Apple, nimic extravagant, insa chiar si asa, vorbim despre ceva ce foarte multa lume ar dori sa cumpere. Daca AirPods 2 ar urma sa fie lansate intr-adevar anul acesta, atunci e foarte posibil sa fie disponibile undeva in preajma Craciunului, dar nu mai devreme de atat, deocamdata.