Windows 10. ATENTIE, ANUNT IMPORTANT al Microsoft

Windows 10. Microsoft a facut astazi un anunt surprinzator, si foarte important pentru clientii care folosesc sistemul de operare in propriile calculatoare.

windows 10 october update

Windows 10. Luand toata lumea prin surprindere, compania Microsoft a facut un anunt foarte important cu privire la sistemul sau de operare astazi, intr-un moment in care mani nimeni nu se astepta la asa ceva. Mai exact, Compania Microsoft a anuntat astazi ca relanseaza October 2018 Update pentru Windows 10, in luna noiembrie, cu aproximativ o luna intarziere fata de momentul in care a inceput distributia, si au aparut primele probleme din cauza verificarilor insuficiente.

Windows 10. Principala problema care a determinat compania Microsoft sa retraga October 2018 Update a avut la baza stergerea unor fisiere din calculatoarele utilizatorilor din cauza modului in care era gandit sistemul de mutare a lor in timpul unui update. Cei de la Microsoft au retras atunci actualizarea, au rezolvat problema, si au lansat versiuni beta ale Windows 10 intre timp, fiecare dintre ele avand diverse probleme descoperite de catre testeri, toate fiind, aparent, rezolvate.

Windows 10. ATENTIE, ANUNT IMPORTANT al Microsoft

Windows 10. Lansarea October 2018 Update este facuta treptat de catre compania americana, o parte dintre utilizatori umand a primi incepand de astazi notificari pentru a instala actualizarea in propriile calculatoare. Incepand de maine, toti cei care vor dori sa caute manual actualizarea pentru October 2018 Update in Windows 10 vor avea ocazia de a face asta, insa e recomandabil sa nu va grabiti, pentru ca nu se stie ce alte probleme mari ar mai putea aparea cu acest update.

In addition to extensive internal validation, we have taken time to closely monitor feedback and diagnostic data from our Windows Insiders and from the millions of devices on the Windows 10 October Update, and we have no further evidence of data loss.

Windows 10. October 2018 Update vine cu o luna mai tarziu decat trebuia, si intr-o luna care nu are vreo legatura cu denumirea pe care compania Microsoft a aplicat-o pentru actualizarea oferita pentru calculatoarele ce-i ruleaza sistemul de operare. Ca sa fu complet sincer, Microsoft a cam pierdut increderea utilizatorilor cu toate aceste probleme pe care Windows 10 le-a tot avut de-a lungul ultimelor luni, asa ca nimeni nu poate recomanda instalarea imediata a actualizarilor de acest gen.